p

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 26-10-2011

Πολύ μεγάλο κουπόνι σήμερα με πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές. Σήμερα θα επιλέξουμε δύο αρκετά δύσκολα σημεία ξεκινώντας το κύπελλο Γαλλίας και συγκεκριμένα το παιχνίδι Λε Μαν-Ρεν....



Διαφορά κατηγορίας αλλά και ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Κάκιστη ως τώρα η Λε Μαν «φιγουράροντας»... απ τον πάτο της βαθμολογίας της Β΄Γαλλίας, το μόνο που δε σκέφτεται αυτή τη στιγμή είναι το κύπελλο και οι έξτρα αγώνες παρά μόνο πως θα ξεκολλήσει απ τις τελευταίες θέσεις. Η Ρεν όμως διαγράφοντας εξαιρετική πορεία στη ligue 1 ως τώρα, βλέπει το συγκεκριμένο θεσμό ως ευκαιρία για διάκριση και τίτλο.

 Πιστεύουμε πως η σοβαρή Ρεν δε θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα απέναντι στη Λε Μαν μιας και στα δέκα τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους μετρά ένα αήττητο 5-5-0.
Συνεχίζουμε με την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας και το παιχνίδι της Χετάφε με την Οσασούνα.

Χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, κάτι που τους έχει φέρει ένα βαθμό μόλις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η επιστροφή στις νίκες σήμερα είναι μονόδρομος αν δε θέλουν να μπουν σε περιπέτειες. Σύμμαχος και η προϊστορία των τελευταίων τριών ετών που δείχνουν ισάριθμες νίκες.
Η Οσασούνα απ την άλλη προέρχεται από άνετη νίκη με 3-0 κόντρα στη Σαραγόσα γεγονός που της έδωσε βαθμολογική ανάσα. Μακριά απ την έδρα της όμως δεν τα πάει καλά καθώς δεν έχει «σταυρώσει» νίκη ακόμα, μετρώντας 0-2-2. Πολύ δύσκολο έργο απόψε μέσα στο ¨Αλφόνσο Πέρεθ¨. Πιστεύουμε πως εύκολα η δύσκολα η Χετάφε θα επιστρέψει στις νίκες.


ΠΡΟΤΑΣΗ:

ΛΕ ΜΑΝ-ΡΕΝ: 2 (2,25)
ΧΕΤΑΦΕ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1 (2,00)

Διαβάστε πολλά περισσότερα στατιστικά και αναλύσεις για τα σημερινά παιχνίδια καθώς και πολλές παρατηρήσεις- ενστάσεις που πρέπει να προσέξετε στο www.betinstats.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!