p

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Προγνωστικά της Ημέρας απο το Betinstats.gr

Η Ίντερ τελικά χθες φάνηκε και πάλι κατώτερη των περιστάσεων και μας χάλασε την τριάδα που δώσαμε κλείνοντας με 2/3
Σήμερα ξεκινάμε απ το…
«νησί» και συγκεκριμένα από την Άρσεναλ κόντρα στη Σάντερλαντ. Είναι καιρός για επιστροφή στις νίκες για τους «κανονιέρηδες» που θα συνοδευτεί και από μία καλή εμφάνιση, αλλιώς βλέπω τον Βενγκέρ να παίρνει το καπελάκι του και να φεύγει. Νίκη λοιπόν από νωρίς και συντήρηση δυνάμεων ενόψει Μαρσέϊγ για το champions league.

Συνεχίζοντας περνάμε απέναντι Γαλλία και κάνουμε στάση στο παιχνίδι ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΣΟΣΟ. Οι δύο ομάδες έχουν αρκετές απουσίες από το κέντρο και πίσω και γενικά είναι ομάδες που δέχονται εύκολα γκολ, ιδίως οι φιλοξενούμενοι. Τα πολλά γκολ έχουν και πάλι τύχη σήμερα και πληρώνουν και αρκετά καλά. Κλείνοντας θα επιστέψω πίσω κάνοντας στάση στα Γιάννενα για το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο.

Αήττητοι οι γηπεδούχοι από πέρυσι σε 21 παιχνίδια εντός έδρας. Απέναντι στον Πανιώνιο όμως μετράνε 2/2 ήττες στο παρελθόν. Ο Πανιώνιος απ την άλλη αήττητος εκτός έδρας ως τώρα με 2/2 νίκες. Η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε σήμερα αλλά προτιμάμε να σκοράρουν αμφότεροι μιας και το χουν εύκολα το γκολ ως τώρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ:
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 1 ημίχρονο (2,00)
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΣΟΣΟ: OVER (2,00)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ (1,80)

Διαβάστε πολλά περισσότερα στο www.betinstats.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!