p

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Προγνωστικά της Ημέρας απο το Betinstats.gr

Δύο απ ευθείας κόκκινες χθες για τη Μονακό στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Γκίνγκαμπ έστειλαν και αυτήν και εμάς…
για βρούβες καθώς το 4-0 για τους γηπεδούχους ήταν φυσικό επακόλουθο.

Σήμερα έχουμε την τρίτη αγωνιστική για του ομίλους του champions league και το πρώτο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι το ΛΙΛ-ΙΝΤΕΡ. Οι Γάλλοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία τελευταία καθώς στο εγχώριο πρωτάθλημα όλο και πλησιάζουν στην κορυφή και για το champions league παραμένουν αήττητοι με δύο ισοπαλίες. Στον αντίποδα η Ίντερ δείχνει να παραπατά τελευταία καθώς υπέστη νέο στραπάτσο από την Κατάνια την προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη όμως έχει δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο, αλλά ακόμα παραμένει τελείως αλλοπρόσαλλη. Καλύτερα να αποφύγουμε το σημείο και να πάμε στο σκοράρουν αμφότεροι.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι αυτό που διεξάγεται στην Ελβετία μεταξύ Βασιλείας και της Μπενφίκα. Οι γηπεδούχοι με ψυχολογία στα ύψη καθώς προέρχονται από επική ισοπαλία με 3-3 κόντρα στη Μάντσεστερ εκτός έδρας και ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με τη σημερινή τους αντίπαλο, θα προσπαθήσουν σε νίκη που θα τους φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο. Δεν τα πάνε καθόλου καλά όμως απέναντι στις Πορτογαλικές ομάδες.

Οι «αετοί» απ την άλλη, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και με σύμμαχο την προϊστορία και τη φόρμα τους θα προσπαθήσουν για δύο νίκες στα παιχνίδια με τη Βασιλεία που ακολουθούν ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο. Η ποιότητα τους ως ομάδα μας κάνει να τους εμπιστευτούμε απόψε.

ΠΡΟΤΑΣΗ:
ΛΙΛ-ΙΝΤΕΡ: ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ (1,80)
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ: 2 (2,05)

Διαβάστε πολλά περισσότερα στο www.betinstats.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!