p

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν υπάρχουν σταρ στην Ελλάδα»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την επιστροφή του αλλά και την 20χρονη σχεδόν πορεία του στην τηλεόραση, στο TV Εθνος....


Για το ''Ομορφος Κόσμος 2'' είπε : ''Στην πραγματικότητα από αυτή την εκπομπή δεν έφυγα ποτέ. Για μένα ο δρόμος έχει να κάνει πάρα πολύ με την ίδια μου τη ζωή ή, για να ακριβολογώ, ο δρόμος είναι η ζωή μου. Κυκλοφορώ συνεχώς, ταξιδεύω σε πόλεις, χωριά, βουνά (γέλια), οπότε όλο αυτό το ταξίδι ουσιαστικά για μένα δεν τελείωσε και δεν θα τελειώσει ποτέ, γι' αυτό και θέλησα να επιστρέψω σε αυτό τηλεοπτικά.''.

Όσο για το αν ο ίδιος θα έχει την αντιμετώπιση star στους δρόμους τώρα απάντησε : ''Δεν υπάρχουν σταρ στην Ελλάδα, είναι αστείο να πιστεύει κανείς πως είναι σταρ, ζώντας στην Ελλάδα!''.

Μίλησε ακόμη για την παρουσία του εδώ και 20 χρόνια στην τηλεόραση αλλά και την απουσία του : ''Από τη στιγμή που η τηλεόραση είναι γένους θηλυκού, είναι... εξάρτηση. Κανείς μας δεν μπορεί να ζήσει μακριά της. Πυρ, γυνή, θάλασσα και... TV. Σίγουρα χρειάζονται αντοχές, όμως και εγώ χρειαζόμουν χρόνο για να... αγαπήσω λιγάκι τον Γρηγόρη. Μου συνέβη κάτι πολύ σοβαρό που έπρεπε να μείνω μακριά της γιατί το όφειλα στον Γρηγόρη να τον προσέξω και να τον φροντίσω. Με είχα ταλαιπωρήσει πολύ με διάφορες ανοησίες και παραλίγο να το πληρώσω ακριβά! Eτσι, λοιπόν, με αγάπησα ουσιαστικά, ανακαλύπτοντάς με''.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!