p

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Το προφυλακτικό που παίζει μουσική!

Η Ουκρανία είναι μια χώρα που μαστίζεται από τον ιό του AIDS. Οι επιστήμονες καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη διάδοση της χρήσης των προφυλακτικών και την ασφαλή ερωτική πράξη έτσι ώστε να σταματήσουν την μετάδοση της ασθένειας....


Αυτό έκανε και ένας Ουκρανός επιστήμονας ο οποίος είχε μια απίστευτη ιδέα, έτσι ώστε να βοηθήσει στην καταπολέμηση του AIDS και να καταστήσει ταυτόχρονα το σεξ ακόμη πιο ευχάριστο, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Όπως δημοσίευσε το περιοδικό Κορεσπόντεντ, ο Ουκρανός επιστήμονας Κρικόρι Σοσόφσκι κατασκεύασε ένα προφυλακτικό που παίζει μουσική και μάλιστα, οι μελωδίες κορυφώνονται, ταυτόχρονα με την κορύφωση της... ερωτικής πράξης! Το προφυλακτικό ενισχύεται από ένα μικροσκοπικό ηχείο και έναν αισθητήρα, όργανα τα οποία λειτουργούν ανάλογα με την ένταση του σεξ. Όσο πιο ανούσια δηλαδή είναι η ερωτική πράξη, τόσο πιο χαλαρή είναι και η μουσική, ενώ όσο πιο έντονη είναι η επίμαχη διαδικασία, τόσο πιο δυνατά και έντονα παίζει το προφυλακτικό!

Το προφυλακτικό έχει δύο σοβαρά μειονεκτήματα. Το πρώτο είναι η μέτρια ποιότητα του ήχου. Το δεύτερο και ακόμη πιο σοβαρό είναι ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Γι' αυτό προσοχή. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε το μουσικό προφυλακτικό, σκεφτείτε πολύ καλά πρώτα.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!