p

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτο!! έκαναν σε ηλικιωμένη ασθενή πειράματα που κάνουν σε ποντίκια

Δικαστικό αγώνα για να αποδείξει την απάτη, που -όπως υποστηρίζει- στήνεται σε βάρος ασθενών και συγγενών, πήρε την απόφαση να δώσει μία 38χρονη Πατρινή, η οποία πριν από λίγο καιρό έχασε τη μητέρα της που είχε προσβληθεί από καρκίνο.

Αυτό που ισχυρίζεται η κόρη είναι ότι ιατρικό κέντρο που εδρεύει στην Αθήνα και που θύματά του, όπως λέει, έχουν πέσει κι άλλοι Πατρινοί, της έταξε λαγούς με πετραχήλια, αλλά μετά το αρνητικό αποτέλεσμα και αφού η μητέρα της -δυστυχώς- κατέληξε, η ίδια ανακάλυψε ότι όλα όσα έγιναν στην ασθενή δεν ήταν τίποτε παραπάνω παρά μία απλή... πειραματική μέθοδος!
Όταν μάλιστα κάτι τέτοιο δεν καλύπτεται από την ελληνική νομοθεσία και απαγορεύεται να ακολουθηθεί σε οποιονδήποτε ασθενή. Παρ' όλα αυτά η Χ.Σ. (τα πλήρη στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας) υποστηρίζει ότι... έπεσε στην παγίδα επειδή αφενός της απέκρυψαν την αληθινή διάσταση της περίπτωσης και αφετέρου την διαβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για μία επαναστατική επιστημονική μέθοδο, η οποία έκανε κυριολεκτικά θαύματα. «Προφανώς δεν είναι ότι περίμενα μόνο θετικό αποτέλεσμα στην επέμβαση στην οποία υπεβλήθη η μητέρα μου. Ήξερα εκ των προτέρων ότι έπρεπε να ήμουν προετοιμασμένη για όλα. Όμως είναι άλλο να τίθεται ο ασθενής σε μία εγκεκριμένη και τεκμηριωμένη επιστημονική μέθοδο και άλλο να μετατρέπεται σε πραγματικό πειραματόζωο αλλά ο συγγενής να έχει πλήρη άγνοια λόγω των διαβεβαιώσεων που έχει από τους γιατρούς», αναφέρει στον «Κόσμο» η καταγγέλλουσα. Και υποστηρίζει ότι άρχισε να ανακαλύπτει την αλήθεια ότα αφού συνέβη το μοιραίο και η μητέρα της «έφυγε» από τη ζωή, η ίδια ξεκίνησε να ψάχνει έχοντας θεωρήσει ύποπτο το γεγονός ότι ορισμένες από τις εξετάσεις και κάποια από τα φάρμακα δεν καλύπτονταν καθόλου από τα ασφαλιστικά ταμεία. «Όταν ξεκίνησα το ψάξιμο σιγά - σιγά έφθασα σε απίστευτες και τραγικές ανακαλύψεις. Και η πραγματικότητα είναι ότι οι υπεύθυνοι του ιατρικού κέντρου που με διαβεβαίωναν για το θετικό αποτέλεσμα της επέμβασης, δεν έκαναν τίποτε άλλο από το θέσουν σε εφαρμογή ένα σκέτο... πείραμα που μάλιστα στην Αμερική διενεργείται σε ποντίκια και σε γουρούνια!».

Αναμένεται «δικαστική μάχη»..
Η κόρη καταγγέλλει ότι για το σύνολο των εξετάσεων, των θεραπειών και της υποτιθέμενης, όπως χαρακτηρίζει, επέμβασης, χρειάστηκε να ξοδέψει το αστρονομικό χρηματικό ποσό των... 60.000 ευρώ! Και μάλιστα τονίζει ότι το «σύστημα» λειτουργεί τόσο οργανωμένα που ακόμα κι αν δεν έχεις, εκείνοι έχουν έτοιμη τη «λύση». Τα δάνεια που σου εξασφαλίζουν με μία υπογραφή σου από τράπεζες ή ακόμα και εταιρείες συμβεβλημένες με το κέντρο! Η 38χρονη, πάντως, δηλώνει αποφασισμένη να κάνει αγώνα μέχρι τέλους. Ήδη έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο αλλά και σε εισαγγελικό λειτουργό για να ξεκινήσει δικαστική μάχη».

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!