p

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι

Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα Πέμπτη στα ανατολικά ηπειρωτικά και τις νότιες νησιωτικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί εντάσεως 8 μποφόρ στο Αιγαίο.



Στην Αττική θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Πιθανότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια του νομού να σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά του νομού ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Πιθανότητα να εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές κυρίως στην κεντρική και δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 και τοπικά στα δυτικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις κυρίως στα νότια. Πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές στα Δωδεκάνησα το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!