p

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το φαινόμενο του Θηλυκού... Ελευθέρας βοσκής!

Από τα πολύ παλιά χρόνια, ο άντρας ήταν και είναι πολυγαμικό ον, σε αντίθεση με την γυναίκα, που η κοινωνία την ήθελε να είναι μονογαμική και πιστή στον σύντροφο της....
Στην σημερινή κοινωνία που ζούμε, βλέπουμε όμως τα πράγματα να αλλάζουν ραγδαία και ο άντρας να χάνει το μονοπώλιο αυτό. Η γυναίκα άρχισε και αυτή να απελευθερώνεται από τα ταμπού της κοινωνίας μας και όλο και περισσότερο να γίνεται οπαδός του "οne night stand".

Τι είναι αυτό που άλλαξε τα δεδομένα στην γυναικεία συμπεριφορά και τι είναι αυτό που κάνει το θηλυκό να είναι πια "ελευθέρας βοσκής"; Ποιοι λόγοι κρύβονται πίσω από αυτή την γυναικεία αντίδραση;

1. Γυναίκα "Καριερίστας"
Από τον καιρό που η γυναίκα άρχισε να απελευθερώνεται και να μην εξαρτάται πια από τον άντρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Στην δουλειά της καθημερινά έρχεται σε επαφή με συναδέλφους και συνεργάτες. Οι περισσότερες ώρες της ημέρας ξοδεύονται στη δουλειά της. Έχει γίνει πια γυναίκα "καριερίστας" και προσπαθεί συνεχώς να ανελιχθεί. Ο χρόνος που ξοδεύει καθημερινά δεν της αφήνει το περιθώριο να έχει μια σοβαρή σχέση (για γάμος ούτε λόγος) και άσε που θέλει να περνά και αρκετό χρόνο με τις φίλες της. Έτσι υπάρχει η τάση να προτιμούν την λύση του " καθίστε, γαμ*στε, τελειώσατε".

2. Φοβάται την δέσμευση
Πολλές γυναίκες δεν θέλουν και φοβούνται την δέσμευση. Μια σοβαρή δέσμευση την φοβίζει μήπως πληγωθεί από τον άντρα. Έτσι τον τελευταίο καιρό η γυναίκα είναι πιο συγκρατημένη και αποφεύγει να εκφράσει τα συναισθήματα της. Έτσι απομακρύνει την πιθανότητα να πληγωθεί και προτιμά το sex της μιας βραδιάς με διαφορετικούς άντρες.

3. Το διασκεδάζει!
Ανήκει στον τύπο της γυναίκας που λατρεύει το σεξ και απολαμβάνει την απόφαση της να κοιμάται με διάφορους άντρες, άσε που προσπαθεί να το κάνει και όσο πιο συχνά γίνεται. Δεν έχει ταμπού και είναι έτοιμη για όλα. Τίποτα δεν υπάρχει ώστε να την συγκρατήσει και το σύνθημα της είναι " γιατί όχι;"

4. Παίρνει πίσω το αίμα της
Αφού έπεσε θύμα κάποιου άντρα και έφαγε κέρατο, η καλύτερη εκδίκηση είναι να συμπεριφερθεί και αυτή ανάλογα. Όμως δεν θα πάρει μόνο την εκδίκηση της για τον πρώην, αλλά και για όποιον τολμήσει να κάνει σχέση μαζί της. Με αυτό τον τρόπο έχει την ψευδαίσθηση ότι πληγώνει όπως πληγώθηκε και αυτή.

5. Θέλει να ξεχάσει
Για να ξεχάσει τον πρώην πολλές γυναίκες οδηγούνται στην λύση αυτή. Κοιμούνται με διάφορους άντρες για να μπορέσουν να ξεχάσουν την προηγούμενη τους σχέση. Για να αποφύγουν την μοναξιά είναι έτοιμες να δώσουν τα πάντα αλλά και πάλι δεν ξανοίγονται με τα άτομα που κοιμούνται και κρατούν απόσταση. Όταν περάσει ο καημός και η μεγάλη ζάλη και είναι πια έτοιμη για να κάνει ξανά μια σοβαρή σχέση, τότε σταματά να κοιμάται με διάφορους.

6. Δεν ξέρει να λέει όχι....
Κοιμάται με τους φίλους της, συγγενείς, αφεντικά, συνεργάτες, συναδέλφους και ότι άλλο τύχει και κάτσει. Είναι ο τύπος της γυναίκας που νιώθει ακόμη και ενοχές να πει όχι σε κάποιον άντρα. Μπορεί να κάνει sex, μόνο και μόνο γιατί κάποιος την έβγαλε έξω για ένα ποτό, ή της άλλαξε μια λάμπα, ή της χαμογέλασε στο ασανσέρ, πως να βγει από την υποχρέωση το κορίτσι;

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!