p

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ασύλληπτο: Η παρουσιάστρια που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Η Αποκαλύψη

Αχ αυτο το κορίτσι. Αχ αυτή η γυναίκα. Ο Πειρασμός. Η παιχνιδιάρα γυνή που ξέρει καλά πώς να εντυπωσιάζει, να κολλάζει και στο...
τέλος να κολλάνε όλοι πάνω της. Ένας μαγνήτης. Ένα είδωλο. Χαίρομαι πάντα πολύ όταν γράφω για την Belen Rodriguez. Την παρουσιάστρια της Ιταλικής τηλεόρασης με της Αργενυίνικες ρίζες που έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Ιταλική Show biz.

Παρουσιάστρια ενός φρέσκου μεσημεριανού προγράμματος με αντικείμενο την υγεία την διατροφή τον αθλητισμό και την ευεξία η Bellen έγινε γνωστή στο Ιταλικό κοινό απο την σχέση που διατηρούσε με γνωστο ποδοσσφαιριστή του Campionato.

Μετά τον χωρισμό της όλα τα social περιοδικά έπεσαν πάνω της. Σε αντίθεση με τις δικές μας εγχώριες στάρ που κοιτούν να φωτογραφηθούν μόνο με κάποια σακούλα καταστήματος μήπως και εξασφαλίσουν κανένα χαρτζιλίκι ή κανένα παιδικό δωμάτιο-λέω εγώ τώρα-η Bellen φρόντισε να παίξει με τους κανόνες των στελεχών των περιοδικών και στο τέλος να κερδίσει πολλά.

Συζητήθηκε πολύ, προεβλήθη πολύ και μετά απο λίγο καιρό απέκτησε την δική της εκπομπή στην τηλεόραση. Βεβαίως έχει κάνει πολλά. Μέχρι και σέξ στην παραλία με τον σύντροφό της. Αυτή τη φορά μας τρέλανε με την φαγούρα της...κι εσάς όλους φαντάζομαι

gossip-tv.gr
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!