p

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Προγνωστικά της Ημέρας απο το Betinstats.gr

Μία από τις δύο εκπλήξεις επιβεβαιώθηκε χθες μιας και η Γουίμπλετον… δεν μας έκανε τη χάρη να κερδίσει μένοντας στο 0-0. Γενικά όμως στο σάϊτ κινηθήκαμε εξαιρετικά αγγίζοντας σχεδόν το απόλυτο...


Σήμερα το κουπόνι είναι πολύ μικρότερο με λιγότερο ενδιαφέρουσες επιλογές. Με δύο παιχνίδια από τη γείτονα Ιταλία και συγκεκριμένα από τη serie B θα ασχοληθούμε σήμερα. Το πρώτο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στη Γκούμπιο και την Σασσουόλο. Ήττα την προηγούμενη αγωνιστική για την Γκούμπιο στην έδρα της Βιτσέντζα με 3-1 έπειτα από τρία σερί επιτυχή αποτελέσματα. Παραμένει όμως χαμηλά, μέσα στη ζώνη των play out. Θα ψάξει τη νίκη απόψε που θα την ξεκολλήσει απ΄αυτή.

 Η Σασσουόλο απ την άλλη θέλει τη νίκη σήμερα ώστε να επιστρέψει στη δεύτερη προνομιούχο θέση την οποία κατέχει από χθες προσωρινά η Πεσκάρα με την ισοπαλία της επί της Πάντοβα. Η προϊστορία όμως δείχνει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες για τους γηπεδούχους και τους προπονητές των δύο ομάδων να έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Θα διακινδυνέψουμε σε θετικό αποτέλεσμα των γηπεδούχων.
Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Τσιταντέλα με το Λιβόρνο.

Ακριβώς στη μέση του πίνακα η γηπεδούχος, προερχόμενη από εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Άσκολι. Σήμερα θα ψάξει να ζευγαρώσει τις νίκες της ώστε να πλησιάσει κι άλλο τη ζώνη των play off ανόδου. Το Λιβόρνο τώρα, δύο βαθμούς πάνω από τη σημερινή του αντίπαλο, προέρχεται από εντός έδρας άνετη νίκη με 3-1 επί της Πεσκάρα και σήμερα θα ψάξει τους βαθμούς με ακριβώς ίδιο κίνητρο με τη Τσιταντέλα. Η προϊστορία δείχνει δύο αγώνες την τελευταία δεκαετία, οι οποίοι έγειραν προς τον γηπεδούχο με τον περσινό να λήγει 2-0 για την Τσιταντέλα. Πολύ αμφίρροπο ματς. Θα προτιμήσουμε να σκοράρουν αμφότεροι μιας και η γηπεδούχος εντός έδρας βάζει και τρώει γκολ με μεγάλη ευκολία.


ΠΡΟΤΑΣΗ:

ΓΚΟΥΜΠΙΟ-ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ: 1Χ (1,53)
ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ-ΛΙΒΟΡΝΟ: ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ (1,80)

Διαβάστε πολλά περισσότερα για τους αγώνες του σημερινού κουπονιού στο www.betinstats.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!