p

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Προγνωστικά της Ημέρας απο το Betinstats.gr

Επιτυχής ήταν η χθεσινή μας πρόβλεψη με το γκολ-γκολ του αγώνα της Στόουκ με την Νιουκάστλ όπου το πληρωθήκαμε επί 1,75.Σήμερα την παράσταση κλέβουν οι αγώνες του champions league και ξεκινάμε τις σημερινές μας προβλέψεις με το παιχνίδι του....


Ντόρτμουν ανάμεσα στην τοπική Μπορούσια με τον Ολυμπιακό. Το τελευταίο της χαρτί παίζει απόψε η Μπορούσια απέναντι στον Ολυμπιακό καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση με ένα βαθμό και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στο Λονδίνο.

Τελευταία δείχνει πως βρίσκει σιγά σιγά τον περσινό εαυτό της καθώς με ένα σερί νικών έφτασε στη τρίτη θέση αυτή τη στιγμή στη bundesliga. O Ολυμπιακός απ την άλλη ταξιδεύει στο Ντόρτμουντ έχοντας το αβαντάζ πως παίζει για δύο αποτελέσματα καθώς τον βολεύει και η ισοπαλία. Σε περίπτωση νίκης μάλιστα μπαίνει γερά στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Μουρμούρα όμως υπάρχει στην ομάδα για το 2-2 του Καραϊσκάκη κόντρα στον ΟΦΗ και κυρίως για τον τρόπο που ήρθε απ τη στιγμή που μέχρι το 73΄ήταν μπροστά με 2-0! Δύσκολο παιχνίδι και οι αποδόσεις του άσσου δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα τη στιγμή που η επίθεση του Ολυμπιακού είναι πολύ παραγωγική και το κέντρο της άμυνας των Γερμανών δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Προτιμάμε να σκοράρουν αμφότεροι.

Συνεχίζουμε στον ίδιο όμιλο με το έτερο παιχνίδι μεταξύ της Άρσεναλ και της Μαρσέϊγ. Με ψυχολογία στα ύψη υποδέχεται σήμερα η Άρσεναλ τη Μαρσέϊγ σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση καθώς σε περίπτωση νίκης οι «κανονιέρηδες» θα αποσπαστούν τέσσερις βαθμούς από τον δεύτερο. Μετά και την προηγούμενη νίκη με 2-4 για το πρωτάθλημα μέσα στη Τσέλσι, οι παίκτες του Βενγκέρ δείχνουν σιγά σιγά να ξυπνάνε από το λήθαργο. Οι Γάλλοι απ την άλλη δείχνουν να βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματά τους καθώς προέρχονται από τρεις σερί νίκες, δύο για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο. Σίγουρα δεν βρίσκονται στην κατάσταση που πρέπει ακόμα, αλλά σήμερα θα ψάξουν για ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο ¨Εμιρέϊτς¨ που θα τους κρατήσει στη δεύτερη θέση αν όχι στην πρώτη και ζωντανούς στην πρόκριση. Πιστεύουμε όμως πως η συγκεκριμένη χρονική στιγμή βρίσκει την Άρσεναλ σε πολύ καλή φόρμα και εύκολα δύσκολα θα επικρατήσει της Μαρσέϊγ.

Θα κλείσουμε με ένα παιχνίδι από τη γειτονική Ιταλία και συγκερκιμένα από τη serie B και είναι το παιχνίδι της Σαμπντόρια με την Κροτόνε. Σκηνές απείρου κάλους την προηγούμενη αγωνιστική ύστερα από την συντριβή της ΄Ντόρια΄ από την Νοτσερίνα με 4-2, καθώς οπαδοί επιτέθηκαν στους παίκτες ρίχνοντας αρκετές ψιλές και χοντρές. Ο δε Ρίσπολι είναι... «ελαφρύτερος» κατά ένα δόντι από «μπουκέτο» εξαγριωμένου οπαδού. Περιττό λοιπόν να πούμε πως η νίκη σήμερα είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ αλλιώς βλέπω τους οπαδούς να παίζουν κυνηγητό με του παίκτες γύρο γύρο από το ''Λουίτζι Φεράρις''. Η Κροτόνε απ την άλλη, βρίσκεται σε άνοδο πετυχαίνοντας τη τρίτη σερί νίκης της την προηγούμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά εντός έδρας με 2-1 κόντρα στην Πάντοβα. Σήμερα αναμένεται ένα«πολεμικό» παιχνίδι γεμάτο ένταση από πλευράς γηπεδούχων και δεν ξέρουμε αν είναι έτοιμοι για τέτοια ευθύνη.

ΠΡΟΤΑΣΗ:
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ (1,91)
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΡΣΕΪΓ: 1 (1,62)
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΚΡΟΤΟΝΕ: 1 (1,62)

Διαβάστε πολλά περισσότερα για τους σημερινούς αγώνες στο www.betinstats.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!