p

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Προγνωστικά της Ημέρας απο το Betinstats.gr

Σκωτσέζικα ντους μας κάνει τελευταία καθώς χθες δε συνεχίσαμε το ίδιο θετικά με την Δευτέρα. Σήμερα συνεχίζουμε με τους υπόλοιπους αγώνες του champions league και ξεκινάμε με τον αγώνα του ¨Ολντ Τράφορντ¨ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και την Ότελουτ....


Μετά από το κάζο από την συμπολίτισσα Σίτι, η Γιουνάϊτεντ αντέδρασε κερδίζοντας την Όλντερσοτ για το κύπελλο και την Έβερτον εκτός έδρας για το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά με μέτριες πλην όμως «επαγγελματικές» εμφανίσεις. Σίγουρα της λείπει ένα μεγάλο ξέσπασμα και σήμερα το εντός έδρας ευρωπαϊκό της παιχνίδι κόντρα στην αδύναμη Ότελουτ είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία. Οι Ρουμάνοι απ την άλλη, μακράν η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς, ταξιδεύουν απόψε στο ¨Ολντ Τράφορντ¨ πιο πολύ για συλλογή εμπειριών καθώς δε δείχνουν σε καμία περίπτωση πως μπορούν να απειλήσουν.

Πολύ πιθανό να «πληρώσουν τα σπασμένα».
Συνεχίζουμε περνώντας απέναντι στη Γαλλία και πάμε στο ¨Ζερλάν¨ για τον αγώνα της Λυών με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Γάλλοι υποδέχονται απόψε τη Ρεάλ μετά από την τεσσάρα πριν δεκαπέντε βράδια στο ¨Μπερναμπέου¨. Παραδοσιακά η Λυών είναι η ομάδα που δυσκολεύει πιο πολύ απ όλες τη Ρεάλ έχοντας κάνει πολλές... «κηδείες» στους Ισπανούς μέσα στο ¨Ζερλάν¨. Σήμερα θα ψάξει επιτακτικά ένα θετικό αποτέλεσμα αν θέλει να κρατηθεί ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση. Η Ρεάλ όμως δε δείχνει ομάδα που «χαρίζει» και επί εποχής Μουρίνιο έχει αλλάξει εντελώς φιλοσοφία με πρώτο και καλύτερο χαρακτηριστικό τη βελτίωση της άμυνάς της. Με νίκη σήμερα σφραγίζει την πρωτιά και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Σίγουρα όλα απόψε θα κριθούν απ τις προθέσεις των Ισπανών. Η Λυών όμως πιστεύουμε πως μπορεί να σκοράρει ένα γκολ και αξίζει τον κόπο να το ποντάρουμε.

ΠΡΟΤΑΣΗ:
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ-ΟΤΕΛΟΥΤ: OVER 3,5 (2,10)
ΛΥΩΝ-ΡΕΑΛ: ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ (1,75)

Διαβάστε πολλά περισσότερα για τους σημερινούς αγώνες στο www.betinstats.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!