p

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Προγνωστικά της Ημέρας απο το Betinstats.gr

Απόλυτα επιτυχής για ακόμα μία φορά η πρόβλεψή μας με την τριάδα των… Μπόλτον: 1, Μπορντό: 1Χ και ΠΑΟ-ΑΕΚ: γκολ-γκολ να μας πληρώνει το ποντάρισμά μας (πάντα εκτός ΟΠΑΠ), 7,54 φορές!


«Τσαγκαροδευτέρα» σήμερα και το κουπόνι δεν προσφέρεται για ιδιαίτερα πονταρίσματα. Ένα παιχνίδι θα προτείνουμε μόνο από τη γειτόνισσα Ιταλία και τη serie B. Πρόκειται για τον αγώνα Μπάρι-Βερόνα. Μεγάλη νίκη για την Μπάρι την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Γκροσέτο με 0-1 «σπάζοντας» έτσι ένα αρνητικό σερί δύο ηττών. Σήμερα αναζητά ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα ώστε να αναρριχηθεί στις θέσεις των play off ανόδου. Ακριβώς το ίδιο κίνητρο έχει και η φιλοξενούμενη Βερόνα όντας αυτή τη στιγμή ένα βαθμό πίσω από τη σημερινή αντίπαλό της. Προέρχεται από δύο σερί νίκες και σήμερα θα προσπαθήσει να... τριτώσει το καλό. Η προϊστορία (1-2-2) είναι ελαφρώς υπέρ της Βερόνα αλλά η Μπάρι είναι αλλοπρόσαλλη ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Το ματς έχει πολύ ΄Χ΄ μέσα, αλλά θα προτιμήσουμε να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ:
ΜΠΑΡΙ-ΒΕΡΟΝΑ: ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ (1,91)

Όσοι δεν μένετε ικανοποιημένοι με ένα παιχνίδι και θέλετε να παίξετε μια δυαδούλα συντηρητικά, μπορείτε να προσθέσετε και το διπλό της Άϊντραχτ μέσα στην έδρα της Άουε, με αποδόσεις εκτός ΟΠΑΠ κοντά στο 1,75.

Διαβάστε πολλά περισσότερα για το σημερνό κουπόνι στο www.betinstats.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!