p

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τρίτη 1/11

Γενικό προφίλ:

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε. Η Σελήνη μέσα από τον Αιγόκερω βγάζει συμπτώματα ευθιξίας και τυπικότητας σε σημείο τυπολατρίας.


Παράλληλα βέβαια προωθεί κάθε επαγγελματική υπόθεση, στο πνεύμα του «πρώτα το καθήκον». Από την άλλη τα τετράγωνα του Ερμή κι της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα υποδεικνύουν επικοινωνιακά ...παραμύθια και συναισθηματικά μπερδέματα.







Κριός

Σήμερα θέλετε να κάνετε ξεκάθαρες κουβέντες με κάποιους αλλά είναι αμφίβολο, εάν οι άλλοι θα είναι ειλικρινείς απέναντι σας. Τα προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο κι αναζητούν λύσεις. Επαγγελματικά, βάζετε στόχους αλλά πρέπει να έχετε κατά νου πως μόνοι σας δεν γίνετε να τα καταφέρετε όλα. Σε θέματα που σχετίζονται με τα αισθηματικά δεν θα πρέπει να υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να πράξετε. Οι γεννημένοι του 1987 μπορείτε να μεγαλουργήσετε στα επαγγελματικά.


Ταύρος

Σήμερα ίσως νιώσετε πως οι προσπάθειές σας πάνε να πέσουν στο κενό. Τα αισθηματικά ζητήματα σας αναστατώνουν την μέρα γιατί το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν σας βοηθά να έχετε καθαρή οπτική, έχοντας όμως καλή συμπεριφορά πολλά θέματα λύνονται αυτομάτως. Επαγγελματικά, ίσως διαισθάνεστε πως κάποιοι σας εχθρεύονται λόγω σύγκρουσης συμφερόντων. Ίσως να έχετε δίκιο αλλά η σιωπή στην παρούσα φάση είναι υπέρ σας. Οι γεννημένοι του 1965 φροντίζετε τη φήμη σας.


Δίδυμοι

Σήμερα χρειάζεται να ασχοληθείτε σοβαρά με δουλειές που έχετε αναβάλλει εδώ και καιρό. Ευνοούνται επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες είναι στενά συνδεδεμένες με το εξωτερικό ή κάποιες ιδιαίτερες υπηρεσίες προς τους συνάνθρωπούς σας. Οικονομικά, αξιολογήστε την κατάσταση κάνοντας παράλληλα έναν σωστό μελλοντικό προγραμματισμό. Αισθηματικά, μέσα από απλές κινήσεις παίρνετε «πόντους». Οι γεννημένοι το 1982 ίσως σας «απασχολήσει» μια παλιά ερωτική υπόθεση.


Καρκίνος

Νέοι και προσεκτικοί τρόποι επικοινωνίας θα κάνουν τις συζητήσεις και τις επαφές αρκετά αποδοτικές σήμερα, ιδιαίτερα αυτές στις οποίες συμμετέχει κάποιο πρόσωπο μεγαλύτερο και θα αποδειχτούν αρκετά ωφέλιμες για τα χρηματοοικονομικά σας ζητήματα. Αισθηματικά, μετά από μια πρόταση-πρόκληση αναθεωρείτε την οπτική που είχατε ως τώρα. Καλή μέρα για επίμονες και σχολαστικές εργασίες. Οι γεννημένοι το 1970 δείχνετε στους άλλους το δρόμο για την επιτυχία.


Λέων

Σήμερα είσαστε αρκετά ευεπηρέαστοι και πολλά πράγματα σας αναγκάζουν να πηγαίνετε μπρος-πίσω σαν τα αβέβαια βήματα ενός νηπίου. Ευτυχώς, η φαντασία σας φαίνεται πως δουλεύει δημιουργικά και αρκετά διαισθητικά. Η πιθανότητα να καταπλήξετε ή να γοητεύσετε κάποιους επάνω σε ένα αντικείμενο που γνωρίζετε καλά είναι μεγάλη. Αισθηματικά, τα λόγια σας μιλούν στην καρδιά και στο μυαλό του συντρόφου σας. Οι γεννημένοι του 1990 καταφέρνετε να διαχειριστείτε άψογα κάποιες κρίσεις.


Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας και παράλληλα για δραστηριότητες που σχετίζονται με παιδιά. Η αυξημένη διορατικότητά σας σήμερα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε ότι απαιτεί σοβαρότητα και μεθοδικότητα. Οικονομικά, κάποιες αγορές σας εξιτάρουν αλλά χρειάζονται μεγάλη προσοχή γιατί ίσως ανακαλύψετε πως ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Οι γεννημένοι του 1972 θα ξεπεράσετε ένα παλιό έρωτα με έναν καινούργιο.


Ζυγός

Σήμερα έχετε ρέντα και στα όνειρα σας δεν «έχετε ταβάνι». Πρακτικές ιδέες και σκέψεις που αφορούν εργασίες σπιτιού ή πρόσωπα του στενού οικογενειακού κύκλου βρίσκουν θετική ανταπόκριση. Τα αισθηματικά δεν σας προβληματίζουν αλλά χρειάζεται να ανανεώσετε τη σχέση μιλώντας γλυκά και πράττοντας αυθόρμητα. Στα οικονομικά έχετε «μαξιλαράκι» ασφαλείας κι αυτό σας καθησυχάζει. Οι γεννημένοι το 1966 θα πείτε αντίο στη μιζέρια και την κατήφεια.


Σκορπιός

Ίσως σήμερα η σωστή για εσάς επιλογή δεν συμβαδίζει με αυτό που θέλουν ή πιστεύουν οι άλλοι. Η εσωτερική ή εξωτερική διαμάχη είναι σίγουρη αλλά συνάμα είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Αισθηματικά, δέχεστε επίκριση για την επιστροφή σας σε ένα πρόσωπο που σας πλήγωσε και γι' αυτό αρχίζετε να κινείστε με μυστικότητα. Οικονομικά, κάποια «τυχερά» σας ομορφαίνουν τη διάθεση και την καθημερινότητα. Οι γεννημένοι του 1973 θα βρεθείτε σε μια κατάσταση απολογίας.


Τοξότης

Η μέρα ξεκινά με έντονη την επιθυμία να αποφύγετε ορισμένους ανθρώπους που είναι πιεστικοί ή πέρα του δέοντος επικριτικοί. Αισθηματικά, με το Δία στον Ταύρο τα πράγματα πάνε καλύτερα και αυτό φαίνεται και στη διάθεση σας. Οικονομικές υποθέσεις που σας αγχώνουν σιγά- σιγά επιλύονται. Η υπομονή αποδεικνύεται αρετή και για εσάς αλλά και για τους γύρω σας. Το σύμπαν θα ανταμείψει την σκληρή και την κοπιαστική εργασία. Οι γεννημένοι του 1961 ίσως αδικείτε τον εαυτό σας με τη συμπεριφορά σας.


Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Αιγόκερω εξυπηρετεί τις ανάγκες σας για επαγγελματική προβολή και αναγνώριση. Η διαίσθησή σας αποδεικνύεται σωστή όσον αφορά θέματα εργασίας και υφισταμένους και έτσι επιβεβαιώνεται η καταλληλότητα της θέσης σας. Αισθηματικά, ίσως νιώθετε πως κάποιο πρόσωπο που θέλετε σας απορρίπτει ή για κάποιους ηθικούς λόγους δεν κάνει για εσάς. Καλή μέρα για να ασχοληθείτε σχολαστικά με την εμφάνιση σας. Οι γεννημένοι το 1976 αποφασίζετε να αποταμιεύσετε χρήματα.


Υδροχόος

Μια ημέρα που οι σχέσεις σας με τους άλλους θα διαταραχθούν λόγω της υπερβολικής ανευθυνότητας των άλλων. Σε συναισθηματικό και οικογενειακό επίπεδο τα τετράγωνα του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας δημιουργούν κάποιο μπέρδεμα. Μην βασιστείτε σε υποσχέσεις που θα λάβετε σήμερα γιατί θα αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός. Επαγγελματικά η αναδίπλωσή σας θα σας επιτρέψει να φέρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το λιγότερο κόστος. Οι γεννημένοι το 1985 θα κάνετε γνωριμίες με πρόσωπα από το εξωτερικό.


Ιχθύες

Η επιμονή στο γνωστό και στο οικείο θα αποδειχθεί σωστή σήμερα. Άτομα από το παρελθόν σάς θυμούνται και αναζητούν την παρέα ή τη συντροφιά σας. Οι επαφές με άτομα που γνωρίζετε από χώρους κοινωνικής δικτύωσης θα είναι κάπως συγκρατημένες ή σοβαρές σήμερα. Αισθηματικά, ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Επιλέγετε την πεπατημένη για να μην κουραστείτε αλλά και για να μην απογοητευτείτε. Μια μέρα που πολλοί θα σας χαρακτηρίσουν «μυστήρια τρένα». Οι γεννημένοι το 1992 θα αντιληφθείτε πως δεν έχετε καρδιά από ατσάλι.


astrology.gr
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!