p

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Crossdressing - Όταν ένας άντρας ντύνεται με γυναικεία ρούχα!

Η ιστορία τους ξεκινά ανάμεσα στις δεκαετίες του 1960 και 70', όταν η σεξουαλική απελευθέρωση έφερε μεγάλες αλλαγές στην σεξουαλική ζωή των Δυτικών -κυρίως- κοινωνιών. Αντίθετα με άλλες ομάδες (όπως για παράδειγμα αυτή των τρανσέξουαλ), για την ομάδα των αντρών που ....
απολάμβαναν να ντύνονται γυναίκες ελάχιστα πράγματα για τον τρόπο ζωής τους ήταν γνωστά. Σίγουρα ο όρος τρανσέξουαλ δεν τους ταίριαζε, αφού στην πλειοψηφία τους ήταν straight οι οποίοι απλά απολάμβαναν να ντύνονται με γυναικεία ρούχα ή εσώρουχα και να φορούν μακιγιάζ.

Έτσι, επινοήθηκε ο όρος cross-dresser που κάλυπτε περισσότερο το συγκεκριμένο φετίχ τους. Σήμερα, οι gross-dressers έχουν καταφέρει να αποστασιοποιηθούν από τους ομοφυλόφιλους και τους τρανσέξουαλ, αν και εξακολουθούν να μην αποκαλύψουν την ιδιαίτερη προτίμησή τους, από τον φόβο μήπως χαρακτηριστούν ως gay ή τρανσέξοπυαλ, αφού στις μέρες μας πολλοί είναι εκείνοι που ακόμα τους κατατάσουν σε αυτές τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, το 94% των cross-dressers είναι straight, ενώ στην πλειοψηφία τους υποστηρίζουν ότι αυτό που τους "φτιάχνει" περίσσότερο είναι η υφή των γυναικείων υφασμάτων τα οποία δύσκολα αποχωρίζονται ακόμη και στην εργασία τους ή σε άλλες κοινωνικές δραστηριότητες! Βέβαια, οι πιο τυχεροί από αυτούς μοιράζονται τις σεξουαλικές προτιμήσεις - καθώς και όλα τα αξεσουάρ- με τις κοπέλες τους!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!