p

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Στα χνάρια της Kate Moss

Πρόκειται για την 13χρονη Charlotte –γνωστή ως Lottie – η οποία έγινε διάσημη μετά από την εμφάνιση της ως παρανυφάκι στο γάμο της μεγάλης της αδερφής, το περασμένο καλοκαίρι.






Η Lottie είναι αδερφή της Kate από το 2ο γάμο του πατέρα της με την Inger και μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο Storm όπως είχε κάνει και η αδερφή της στην ίδια περίπου ηλικία.



Η Lottie θα γίνει 14 τον ερχόμενο Ιανουάριο αλλά ήδη έκανε την πρώτη δοκιμαστική φωτογράφηση της τον περασμένο μήνα. Τη φωτογράφηση κανόνισε η Sarah Doukas που είχε ανακαλύψει την Kate Moss στο αεροδρόμιο JFK το 1988.



Ο Peter Moss μίλησε αποκλειστικά στη Daily Mail εξηγώντας ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνει σχέδια για το μέλλον "Είναι πραγματικά νωρίς. Η Sarah θεώρησε ότι άξιζε να κάνει μια δοκιμαστική φωτογράφηση η Lottie για να δούμε πως βγαίνει το αποτέλεσμα. Πέρασε πολύ όμορφα και το αποτέλεσμα φάνηκε καλό. Έτσι όλοι είναι ευτυχισμένοι μέχρι στιγμής. Η Sarah και ο Simon θα αποφασίσουν τι είναι καλύτερο για εκείνη. Θα μιλήσουμε μαζί τους μέσα στη χρονιά, μάλλον πριν τα Χριστούγεννα απ[λώς για να αποφασίσουμε πως θα πάμε μπροστά".



Ο πατέρας της μίλησε για την οικονομική κατάσταση και τα αυξανόμενα κόστη της εκπαίδευσης. "Πρέπει να αρπάζει κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σου. Εάν τα πράγματα πάνε καλά για τη Lottie και τελικά βρει δουλειά, θα μπορούσε να τη βοηθήσει στο μέλλον της".



Η Lottie αυτή τη στιγμή είναι μόλις ένα χρόνο νεότερη από όσο ήταν η Moss όταν την ανακάλυψαν. Λέγεται ότι την επόμενη φωτογράφηση της έχει αναλάβει ο στενός φίλος της αδερφής της Mario Testino ενώ η Vogue έγραψε ότι "Είναι πανέμορφη και φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της αδελφής της."

 missbloom.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!