p

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Καυτός πειρασμός από την Ιταλία

Η Μαργκαρέτ Μέιντ είναι ένα από τα 12 «κακά» κορίτσια που πόζαραν γυμνά για το ημερολόγιο της Pirelli για το 2012.
Μπορεί η Κέιτ Μος και η Μίλα Γιόβοβιτς να διεκδικούν για τον εαυτό τους τον τίτλο των πιο διάσημων όμως η Ιταλίδα καλλονή κέρδισε τις εντυπώσεις.





Η Μαργκαρέτ Μέιντ γεννήθηκε το 1982 στο Παλέρμο. Το πραγματικό της όνομα...Μαργκαρέτ Ταμάρα Μακαρόνε! Και βέβαια δεν το χρησιμοποίησε ποτέ καθώς ο ατζέντης που την ανακάλυψε της είπε ότι δεν είναι δυνατόν να κάνει καριέρα με όνομα...ζυμαρικού.



Η 29χρονη Ιταλίδα ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 15 ετών και το 2000 κέρδισε στο Μιλάνο τον πρώτο τίτλο σε διεθνή διαγωνισμό Μοντέλων. Έκανε πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έγινε η μούσα πολλών σχεδιαστών μόδας. Όπως κάθε μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του στην Ιταλία συμμετείχε σε τηλεοπτικά σόου στο Rai Uno.



Πριν από τρία χρόνια αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της. Ασχολήθηκε με την υποκριτική και στάθηκε τυχερή όταν την επέλεξε ο Τζιουζέπε Τορνατόρε για έναν ρόλο στο Mannina in Baaria. Το 2010 ενσάρκωσε το μεγάλο της είδωλο, τη Σοφία Λόρεν, σε μία μίνι-σειρά με θέμα τη ζωή της μεγάλης ιταλίδας ντίβας η οποία προβλήθηκε από το Rai Uno.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!