p

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Η Ιωάννα είναι ερωτευμένη με συνάδελφό της

Η Ιωάννα Πηλιχού είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η γνωστή ηθοποιός -και ένα από τα φαβορί στο "Dancing on ice"- είναι ζευγάρι με τον συνάδελφό της, ο οποίος ωστόσο αποφεύγει να τη δει από κοντά τις Κυριακές στα live...


Η Ιωάννα, την οποία πρωτογνωρίσαμε από τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», δεν ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που... μασάνε τα λόγια τους όταν πρόκειται να μιλήσουν για τα προσωπικά τους. Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της αναφέρθηκε με μεγάλη άνεση στον σύντροφο της Σαράντο Γεωγλερή, με τον οποίο συνδέεται τα τελευταία δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την Espresso το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 στη σκηνή του θεάτρου Ήβη, όπου είχε ανέβει η παράσταση «Τρομεροί γονείς». Από τις πρόβες κιόλας οι δύο ηθοποιοί -που είχαν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους παίζοντας το ερωτευμένο ζευγάρι- ήρθαν πολύ κοντά, με αποτέλεσμα να γίνουν σύντομα και ζευγάρι στη ζωή.




Η Ιωάννα και ο Σαράντος (να σημειώσουμε είναι γιος των παλιών καλών ηθοποιών Γιώργου Γεωγλερή και Ματίνας Καρρά) κρατάνε χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τα φλας της δημοσιότητας. Μάλιστα, ο σύντροφός της δεν έχει εμφανιστεί ως τώρα σε live του «Dancing on ice» προτιμώντας να απολαμβάνει τις πραγματικά πολύ καλές επιδόσεις της αγαπημένης του στον πάγο από το σπίτι.

Όσο για την κλασική ερώτηση, δηλαδή αν το ζευγάρι ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, η Ιωάννα δηλώνει ορθά-κοφτά: «Είμαι πολύ κατά του γάμου!». Επίσης θεωρεί μεγάλη δέσμευση το να έχει ένα δικό της παιδί. Επειδή όμως ποτέ κανείς δεν ξέρει πώς έρχονται τα πράγματα στη ζωή του, συμπληρώνει: «Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες για το τι θα γίνει σε μερικά χρόνια, αλλά προς το παρόν δεν μου έχει βγει καθόλου η επιθυμία του γάμου».

 MarkosTV

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!