p

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ηλιοφάνεια με μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου. Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σε ολόκληρη τη χώρα και μόνο τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός στα βόρεια.


Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα γίνουν νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στο Θερμαϊκό 5 με 6 Μποφόρ που γρήγορα θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νότιους μέχρι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 Μποφόρ και στο Ιόνιο 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη και θα σημειωθεί παγετός το πρωί.

Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από το βράδυ θα γίνουν νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το πρωί στην βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 Μποφόρ και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση και από το βράδυ νοτιοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν βόρειο βορειοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!