p

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Η Pippa φοράει τα ρούχα της αδερφής της;

«Η Kate δάνεισε το παλτό της στην μικρότερη αδερφή της;» είναι ο τίτλος του σημερινού άρθρου της Daily Mail, σχολιάζοντας ότι η Pippa Midleton αντιγράφει το στιλ της αδερφή της.


Ο λόγος για ένα μπεζ μάλλινο παλτό με καφέ δερμάτινες λεπτομέρειες , με το οποίο εμφανίστηκε η Pippa σε γάμο πολύ καλών της φίλων και το οποίο έμοιαζε καταπληκτικά με ένα ανάλογο που είχε φορέσει παλιότερα η Δούκισσα του Κέμπρητζ.




Η Pippa συνδύασε το παλτό της με σουέντ γρι αξεσουάρ και σατέν καπέλο, χάνοντας κάπως στην σύγκριση με το στιλ της Kate, που έδειχνε πιο άνετη και πιο «νεανική».

Πάντως η διάσημη βασιλική παράνυμφος, έφτασε στην εκκλησία μόνη αλλά γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό για τον γάμο των φίλων της και δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελά.





Είναι ο έβδομος γάμος στον οποίο η Pippa παρευρίσκεται φέτος σαν καλεσμένη και πλέον, όλοι αναρωτιούνται πότε θα έρθει η ώρα που η 28χρονη θα πάει επιτέλους και στον δικό της γάμο.




«Η Pippa βγαίνει ραντεβού και διασκεδάζει , δεν βιάζεται να αποκατασταθεί» δήλωσε μια κοινή φίλη του νιόπαντρου ζευγαριού και της αδερφής της Kate. Και, μάλλον, κάτι θα ξέρει....

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!