p

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η μόδα στα παλτό για το 2012

Από τα πιο δημοφιλή πανωφόρια του χειμώνα είναι τα παλτό. Είτε είναι μακριά είτε μέχρι το γόνατο αποτελούν το νούμερο 1 ρούχο που κρατάει τον κορμό σας ζεστό και ταυτόχρονα προσδίδει κομψότητα.


Πριν μερικά χρόνια η ποικιλία σε παλτό ανά σεζόν ήταν πολύ περιορισμένη και ευτυχώς αυτό δε συμβαίνει τα τελευταία έτη. Τα παλτό έχουν την τιμητική τους τις χειμερινές σεζόν και ειδικά την τρέχουσα που θα τα δείτε σε ότι μοτίβο μπορείτε να φανταστείτε, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Vogue. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε και να «ταυτιστείτε» με τις τάσεις της μόδας. Είτε είστε τολμηρή είτε όχι τα παλτό φέτος σας προκαλούν να κάνετε το βήμα παρακάτω και να απελευθερώσετε το ντύσιμο σας.

Για παράδειγμα, το navy blue χρώμα είναι από τα πιο δημοφιλή της σεζόν και όχι άδικα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με όλη την γκάμα των γήινων αλλά και των ουδέτερων χρωμάτων.

Οι δεκαετίες είναι μια από τις τάσεις της μόδας για αυτή τη σεζόν, οπότε έχετε την δικαιολογία που χρειάζεστε για να αγοράσετε ένα παλτό με έντονο χρώμα. Επίσης, το καμηλό χρώμα δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα ειδικά ότι αφορά το παλτό και κάθε είδους πανωφόρι γενικότερα.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!