p

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

AEK....Η ΕΕΑ γίνεται... αφιλο-Ξενιάδης

Την πεποίθηση ότι η υπόθεση Ξενιάδη θα κολλήσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εκφράζουν στην ΑΕΚ, η οποία δεν έχει συλλέξει και τα καλύτερα στοιχεία για το επιχειρηματικό...
background του υποψήφιου επενδυτή



Αρνητικά είναι τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε η ΠΑΕ ΑΕΚ για το προφίλ του Βασίλη Ξενιάδη, ο οποίος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας του “Δικέφαλου αετού”. Βλέπετε, από την Παρασκευή που έγινε το πρώτο ραντεβού του Έλληνα επιχειρηματία με τον Σταύρο Αδαμίδη έχουν γραφτεί πολλά για τη φερεγγυότητα του. Οπότε θα ήταν ανοησία σε βαθμό κακουργήματος για τους ανθρώπους του “κιτρινόμαυρου” στρατοπέδου, να μην ψάξουν λίγο παραπάνω το... background του 46χρονου, ο οποίος έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον πρόεδρο της Ένωσης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι... οριστικά.

Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί ακόμα και όπως αναφέρουν οι πηγές του σκύλου, τα πρώτα μηνύματα για το προφίλ του Ξενιάδη δεν είναι και τα ενθαρρυντικότερα για έναν άνθρωπο που θέλει να αποκτήσει το 51% των μετοχών, Οι πληροφορίες που συνέλεξε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την επιχειρηματική δραστηριότητα του Ξενιάδη κάνουν λόγο για περιορισμένες δυνατότητες, παρά τα όσα ακούγονται αριστερά και δεξιά. Αυτό φυσικά περιορίζει τις (παραφουσκωμένες) προσδοκίες που δημιουργούνται από δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σε μερίδα του Τύπου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μάλιστα θεωρούν πολύ πιθανό η υπόθεση να κολλήσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα μπλοκάρει την είσοδο του 46χρονου επιχειρηματία στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ και στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.


Θα είναι... αφιλοΞενιάδη η ΕΕΑ με λίγα λόγια.
www.sportdog.gr
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!