p

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Στη Γερμανία ο Βιεϊρίνια

Η πρόταση για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό είναι συγκεκριμένη από τη Γερμανική Βόλφσμπουργκ και ικανοποιεί την διοίκηση του ΠΑΟΚ.


Ασφαλώς ικανοποιεί και τον ίδιο τον Βιειρίνια. Ο προπονητής της Γερμανικής ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ, εξασφάλισε το προαναφερόμενο ποσό από την διοίκηση της Βόλφσμπουργκ, η πρόταση στον ΠΑΟΚ κατατέθηκε και είναι θέμα ωρών για να κλείσει η μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ παραχωρεί τον Βιειρίνια στη Γερμανική ομάδα και παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι οπαδοί της ομάδας δεν ήθελαν να γίνει αυτή η πώληση, εκείνο που μέτρησε περισσότερο ήταν το οικονομικό συμφέρον για τον ΠΑΟΚ. Από τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάλει στα ταμεία του περίπου 3,5 εκατομμύρια, ενώ ένα σημαντικό ποσό θα δοθεί και στην Πόρτο που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Άγνωστο παρέμεινε μέχρι αυτή την στιγμή εάν ο Βιειρίνια θα παίξει το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη κόντρα στον Λεβαδειακό. Αυτό που επίσης έγινε γνωστό είναι πως πολύ δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα πετύχει να διεκδικήσει από την Βόλφσμπουργκ την προοπτική να μην δοθεί στο άμεσο μέλλον ο Βιειρίνια, σε άλλη ελληνική ομάδα.

Αυτό που μετρά τη δεδομένη χρονική στιγμή για τον ΠΑΟΚ είναι πως μόλις κλείσει η συμφωνία θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του και θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους της οικονομικής εξυγίανσης, για τους οποίους μιλούσε ο Ζαγοράκης.

Στην Γερμανία ο Πορτογάλος

Συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του αλλά και τον Ζήση Βρύζα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται στην Γερμανία προκειμένου να οριστικοποιήσει την μεταγραφή του στην Βόλφσμπουργκ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έφτασε το πρωί της Τρίτης στην Γερμανία για να συναντηθεί με τους ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο. Ο προπονητής των "Λύκων", Φέλιξ Μάγκατ, έχει καταλήξει στο πρόσωπο του Βιεϊρίνια για την λύση που έψαχνε για τα άκρα της ομάδας του και πλέον μένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

http://sporty-blogger.blogspot.com/2012/01/blog-post_3002.html
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!