Στο Βιετνάμ το ονομάζουν φιδόκρασο και το κατασκευάζουν παίρνοντας βιετναμέζικο ουίσκι και προσθέτοντας ένα ολόκληρο…
φίδι. Το αφήνουν μέσα στο βάζο για έξι μήνες και μετά… άσπρο πάτο!
Μάλιστα οι Βιετναμέζοι θεωρούν το συγκεκριμένο ποτό φαρμακευτικό αφού υποστηρίζουν πως θεραπεύει και προλαμβάνει πολλές ασθένειες.
φίδι. Το αφήνουν μέσα στο βάζο για έξι μήνες και μετά… άσπρο πάτο!
Μάλιστα οι Βιετναμέζοι θεωρούν το συγκεκριμένο ποτό φαρμακευτικό αφού υποστηρίζουν πως θεραπεύει και προλαμβάνει πολλές ασθένειες.