p

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ημέρα κρίσεως για τον ΠΑΟΚ

Θα απολογηθούν στην UEFA για ληξιπρόθεσμες οφειλές


Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η σημερινή ημέρα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να απολογηθούν στην πειθαρχική της UEFA για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχουν σε ποδοσφαιριστές, ένα πρόβλημα που μπορεί να επιφέρει σημαντικές κυρώσεις στον σύλλογο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε επιτήρηση από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, αφού μέχρι και πριν από μερικές μέρες δεν είχε μειώσει το χρέος που είχε στους παίκτες. Οι «ασπρόμαυροι» έπρεπε να το είχαν πετύχει νωρίτερα, αλλά το έκαναν με μεγάλη καθυστέρηση.

Το θέμα, όμως, είναι αν θα πληρώσουν την συγκεκριμένη καθυστέρηση και πώς θα την «πληρώσουν»… Ο ΠΑΟΚ έχει συλλέξει αρκετά στοιχεία για να αποδείξει ότι έχει βελτιώσει την οικονομική κατάστασή του και οι οφειλές του έχουν μειωθεί αισθητά. Μάλιστα, αν δεν είχε πουληθεί ο Βιεϊρίνια, τότε θα ήταν σίγουρη η τιμωρία από την UEFA.

Τώρα το πιο πιθανό σενάριο είναι να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, αν και υπάρχει μία πιθανότητα να αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Χθεσινοβραδινές φήμες αναφέρουν ότι στην Ελβετία ταξίδεψε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, κάτι που διαψεύστηκε από την ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί σήμερα και η απόφαση της Επιτροπής αναμένεται σε δύο με τρεις ημέρες.

Αποφασίζει για Νιμανί
Τις επόμενες μέρες ο Φρεντερίκ Νιμανί θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Λάζλο Μπόλονι, αν και ο τελευταίος βρίσκεται στο εξωτερικό. Χθες ο Γάλλος επιθετικός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και φυσικά στα απαραίτητα εργομετρικά, αφού δεν έχει παίξει καθόλου τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μονακό. Ο 23χρονος παίκτης προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς και είχε μία πρώτη μεγάλη συνομιλία με τον Χοακίμ Πρέτο, βοηθό του Μπόλονι.

Την ίδια ώρα, ο Μπερτράν Ρομπέρ έχει αρκετές προτάσεις από το εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα, αφού δεν ήταν στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού και ζήτησε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Από τον ΠΑΟΚ αν και αρχικά έδειξαν μία διάθεση να το συζητήσουν, στη συνέχεια απέρριψαν το ενδεχόμενο να λυθεί η συνεργασία. Ο λόγος είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στα άκρα μετά την πώληση του Βιεϊρίνια και κάποιους τραυματισμού που έχουν υπάρξει το τελευταίο διάστημα.

http://sporty-blogger.blogspot.com/2012/01/blog-post_4823.html


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!