p

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Μαρία Μενούνος: Υπέροχη και sexy!

Είναι Ελληνο-αμερικανίδα που έχει κάψει πολλές καρδιές εντός και εκτός Ελλάδος.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Μαρία Μενούνος!
Γεννήθηκε στο Μέτνφορντ της Μασαχουσέτης στις 8 Ιουνίου 1978 και μεγάλωσε σε µια γνήσια ελληνική οικογένεια. ∆ηµοσιογράφος, παρουσιάστρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, παραγωγός και σκηνοθέτης η Μαρία, εκτός από αγγλικά μιλάει ιταλικά, ισπανικά, λίγα γαλλικά και φυσικά ελληνικά.



Στον κόσµο του θεάµατος µπήκε το 1996, όταν έφηβη ακόµη κερδίζει τον τίτλο της Μις Μασσαχουσέτη. Έκανε σπουδές στη δημοσιογραφία στο κολέγιο Έµερσον και εργάστηκε σαν ρεπόρτερ στο Channel One. Από εκεί και πέρα, το ταλέντο και λίγο θάρρος, της εξασφάλισαν µια λαµπρή καριέρα.

Σήµερα, εργάζεται ως δημοσιογράφος του µεγάλου καναλιού NBC στις εκπομπές “Today Show”, και “Access Hollywood”. Έχει παίξει σε ταινίες, ενώ έχει συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές καθώς και σε πολλά τηλεοπτικά σόου της αμερικανικής τηλεόρασης.Το 2006, μαζί με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά παρουσίασε τον 51ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.Το 2008 έγινε η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!