p

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

6 λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ και πρέπει να τα αλλάξουν!!

Είναι κάποια πράγματα πρέπει να τα αποφύγουν οπωσδήποτε!!
Και σε αυτά θα δώσουμε έμφαση σήμερα ώστε να μπορέσετε να πετύχετε τον στόχο σας και να μην ξενερώσει μαζί σας.


1. Το να έχεις στόχο κατευθείαν να πας στο κυρίως πιάτο δεν θα σε βοηθήσει να πετύχεις αυτό που θες. Παίξε λίγο μαζί της και μην βιαστείς για οτιδήποτε. Όποιος κοιτάει κατευθείαν να χτυπήσει το σημάδι, δεν τα καταφέρνει.

2. Ποτέ μην κάνετε σεξ στα ίδια μέρη. Χρησιμοποίησε ένα γκαράζ για αυτό που θες ή τις πίσω θέσεις ενός αμαξιού. Να είσαι πρωτότυπος. Η μονοτονία δεν θα βοηθήσει για να καταφέρεις αυτό που επιζητάς.

3. Συνηθισμένα προκαταρκτικά. Αυτό δεν αρέσει κυρίως σε κανένα θηλυκό. Θα πρέπει να είστε τρυφερός μαζί τους και να τις κάνετε να νιώσουν υπέροχα. Και φυσικά μετά θα ξαναθέλουν πολύ σύντομα.

4. Μην είστε συνηθισμένοι στο σεξ. Κάντε κάτι τρελό. Δέστε τα χέρια της ας πούμε. Ή να σας καλύψει το κεφάλι. Και στην μία και στην άλλη περίπτωση θα έχετε καταφέρει να χαρείτε και να σας αρέσει η ερωτική σας επαφή.

5. Τηλεόραση και μετά σεξ. Όχι καλύτερα να κάνετε κάτι μαζί. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, ή να της διαβάσετε κάτι. Και μην ξεχνάτε όσο χαμηλότερα είναι η φωνή σας, δείχνει ότι έχετε υψηλή τεστοστερόνη. Και αυτό είναι κάτι που την ανάβει.

6. Να κρατάτε τα χέρια. Σίγουρα είναι κάπως αφροδισιακό στην αρχή. Αλλά μετά καταντάει κάπως περίεργο. Πιο ωραίο είναι να αφεθείτε ελεύθερα, ώστε και εκείνη να μπορεί να σας δοθεί όπως ακριβώς θέλει και να της αρέσει φυσικά.







Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
 
Bαριέσαι; Παίξε Τάβλι και πολλά άλλα παιχνίδια με Έλληνες παίκτες online κάνε κλικ εδώ και ξεκίνα το παιχνίδι!