p

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Το καλύτερο γιατρικό είναι..το πλούσιο μπούστο!!

Θέλετε να ζήσετε μια ζωή γεμάτη υγεία και χαρά? Η λύση είναι μία: Να ξεκινάτε τη μέρα σας κοιτάζοντας ωραίες παρουσίες με....
πλούσια προσόντα! Τώρα θα αναρωτιέστε πως μπορεί να βοηθήσει το ωραίο στήθος την υγεία μας.

Και όμως μπορεί. Όπως αναφέρουν οι επιστήμονες, όλα είναι θέμα μυαλού και θετικής σκέψης. Όταν οι άνθρωποι βιώνουν ευχάριστα συναισθήματα, παίρνουν πιο σωστές αποφάσεις για την υγεία τους. Αυτο τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ερευνητές που μελέτησαν τη συμπεριφορά 756 ατόμων που έπασχαν είτε απο στεφανιαία νόσο, είτε απο υψηλή πίεση του αίματος, είτε απο άσθμα.

Στη μελέτη αυτή, όλοι έγραψαν τους προσωπικούς τους στόχους, όσον αφορά τη βελτίωση της υγείας τους. Ωστόσο, μόνο οι μισοί απο αυτούς ενθαρρύνθηκαν ώστε να σκέφτονται θετικά απο το πρωι και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τώρα δε γνωρίζουμε αν η ενθάρρυνση ήταν μόνο πλούσια μπούστα και ωραία οπίσθια αλλά τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά καθώς μετά απο ένα χρόνο το 55% των ανθρώπων αυτών, άρχισε να ασκείται συχνά και να υπάρχει σταδιακή βελτίωση της υγείας του.

Πάντως, η καλή ψυχολογία παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας και ωφελεί σε μεγάλο βαθμό την υγεία μας. Γι αυτό και οι ηλικιωμένοι προτιμούν τις μικρούλες.. θέλουν να γιατρευτούν φυσικά..

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
 
Nestle Fitness