p

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μυστικά επιτυχίας για πρωτάρηδες...Δείτε τα....!!!

Αν πρόκειται να πιάσετε τώρα την πρώτη σας δουλειά και το άγχος της συνέντευξης ή της πρώτης μέρας στο γραφείο σάς έχει κατακλύσει...
ηρεμήστε! Σας παρουσιάζουμε τα «όπλα» που θα σας κάνουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις.








«Βγάλτε» τον καλύτερό σας εαυτό. Η καλή επαγγελματική διαγωγή, η διάθεση για συνεργασία και η σωστή επιλογή ντυσίματος δείχνουν πως έχετε όρεξη να μάθετε την δουλειά και να εξελιχθείτε.

Ρωτήστε άφοβα. Κανείς δεν περιμένει να τα ξέρετε όλα. Ρωτήστε κάθε απορία σας και δεν θα χάσετε. Προσοχή όμως να μην κάνετε συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις. Κρατήστε σημειώσεις, θα σας βοηθήσουν να απομνημονεύσετε όσα σας λένε καθημερινά.

Κάντε θυσίες. Δεν είναι κακό να πηγαίνετε 5-10 λεπτά νωρίτερα στην δουλειά ή να μένετε πάνω από το οκτάωρο. Για ένα νέο εργαζόμενο αυτό σίγουρα θα μετρήσει υπέρ του.

Κάντε φιλίες. Δημιουργήστε ένα κλίμα συνεργασίας και φιλίας με τους συναδέρφους σας, αποφεύγοντας τα σχόλια. Επειδή δεν είναι όλοι φίλοι σας κι οι πρώτες μέρες είναι διερευνητικές κρατήστε θετική στάση απέναντι τους χωρίς να προσπαθείτε να τους εντυπωσιάσετε.

Κοπάνα... τέλος. Οι απουσίες, ειδικά το πρώτο τρίμηνο, θα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο. Άδειες λόγω ασθενείας -ακόμη κι αν είναι αλήθεια- επηρεάζουν αρνητικά την προσπάθειά σας στο γραφείο και μπορεί να σας στερήσει την θέση.
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
 
Bαριέσαι; Παίξε Τάβλι και πολλά άλλα παιχνίδια με Έλληνες παίκτες online κάνε κλικ εδώ και ξεκίνα το παιχνίδι!