p

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η Ρία και ο Άγιος Βαλεντίνος!

Άγιος Βαλεντίνος εναντίον Ρίας. Σημειώσατε 2. Το δικό της...
Βαλεντίνο φαίνεται ότι είναι έτοιμη να βρει η Ρία Αντωνίου. Γιατί μπορεί η Ελληνίδα καλλονή να έχει κερδίσει τη συμπάθεια του ιταλικού κοινού σίγουρα όμως επιθυμεί να βρει τον άντρα που θα αγγίξει την καρδιά της.





Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά το περασμένο Σάββατο, κατάφερε να περάσει και από το έβδομο live, και να συνεχίσει την πορεία της προς τον τελικό του ιταλικού Dancing with the stars. Ως σέξι γατούλα δεν εντυπωσίασε με τις χορευτικές της ικανότητες που παραμένουν...φτωχές κέρδισε όμως ψήφους με το σέξι νάζι της.



Στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται και ο Ηλίας Πανταζόπουλος. Μπορεί η σχέση τους να έχει τελειώσει εκείνος όμως παραμένει δίπλα της και τη στηρίζει στην προσπάθεια που κάνει στην ιταλική τηλεόραση. Πληροφορίες λένε ότι αρκετοί παραγωγοί έχουν πλησιάσει τη Ρία Αντωνίου προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή της σ΄άλλα σόου της ιταλικής τηλεόρασης.


Εκείνη προτιμά να κάνει αργά αλλά σταθερά βήματα που θα τη φέρουν στην κορυφή της ιταλικής σόουμπιζ καθώς είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει την τύχη της έξω από τα σύνορα της Ελλάδας. Όσο για τον έρωτα και τον Άγιο Βαλεντίνο; Η Ρία αυτή την περίοδο έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στην καριέρα της, οπότε ο έρωτας μπορεί να περιμένει.



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
 
Bαριέσαι; Παίξε Τάβλι και πολλά άλλα παιχνίδια με Έλληνες παίκτες online κάνε κλικ εδώ και ξεκίνα το παιχνίδι!