p

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Να τους «παγώσει»

Ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει και της ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα επιδιώξει σήμερα το μεσημέρι ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν στο παγωμένο Λουζνίκι.


Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η τεχνική σύσκεψη του αγώνα. Το θερμόμετρο αυτή την ώρα στην ρωσική πρωτεύουσα δείχνει -13 βαθμούς Κελσίου, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας διεξάγεται κανονικά, χωρίς να ερωτηθεί κανείς (όριο -14 βαθμοί).

Παρόλα αυτά όλοι οι εμπλεκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους λίγο αργότερα στον αγωνιστικό χώρο του Λουζνίκι προκειμένου να μετρηθεί η θερμοκρασία στο κέντρο του γηπέδου και στις δύο εστίες.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι στο μυαλό του θα πρέπει να έχουν μόνο το πως θα κάνουν το παιχνίδι τους και να μην σκέφτονται τις καιρικές συνθήκες.

Στα αγωνιστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια πετυχημένη συνταγή με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ με εξαίρεση τον Αβράαμ Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Έτσι λοιπόν ο Μέγερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο και Χολέμπας στην άμυνα, Μανιάτης και Ορμπάιθ στον χώρο του κέντρου. Μπροστά του θα βρίσκονται οι Καζίμ, Ιμπαγάσα και Μιραλάς ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ράφικ Τζεμπούρ.

Όσον αφορά την Ρούμπιν, ο Μπερντίεφ θα παρατάξει σύστημα 4-4-2 με τους Αρλάουσκις κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Κουζμίν, Σαρόνοφ, Μποκέτι και Ανσάλντι. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Ριαντσάντσεφ και ο Νάτσο, έχοντας στα πλάγια τους Κασάεφ και Καραντενίζ. Ενώ επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μάρτινς και ο Ντιαντιούν.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
 
Bαριέσαι; Παίξε Τάβλι και πολλά άλλα παιχνίδια με Έλληνες παίκτες online κάνε κλικ εδώ και ξεκίνα το παιχνίδι!