p

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Tripadvisor: Μεγάλη πτώση τιμών σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς (info)

Η δημοφιλής τουριστική ιστοσελίδα Tripadvisor αποκαλύπτει μείωση της τάξης του 20% στις τιμές μεγάλων ελληνικών ξενοδοχείων....


Όπως αναφέρει η έρευνα, δημοφιλή τουριστικά θέρετρα στη χώρα μας έχουν ρίξει κατά πολύ τις τιμές τους μέσα στον τελευταίο χρόνο, με την Κέρκυρα να παρουσιάζει πτώση τιμών που φτάνει το 20%.

Άλλα τουριστικά θέρετρα που αναμένεται να παρουσιάσουν εξίσου μεγάλη πτώση στις τιμές διανυκτερεύσεων είναι η Ζάκυνθος, η Κως και η Αθήνα.

Οι περισσότεροι από τους εννέα δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς που μελετήθηκαν στην έρευνα της TripAdvisor παρουσίασαν μείωση τουλάχιστον 8% στις ξενοδοχειακές τιμές, με εξαίρεση τη Μύκονο και τη Σαντορίνη όπου παρέμειναν στα ίδια επίπεδα.

«Ενώ η ελληνική οικονομία έχει βιώσει μία τραυματική χρονιά, αλλά η θετική χροιά για τον τουρισμό μπορεί να είναι η αύξηση των τουριστών λόγω των χαμηλότερων τιμών σε πολλούς δημοφιλείς προορισμούς της χώρας», σχολίασε η Emma Shaw, εκπρόσωπος της TripAdvisor.

«Υπάρχουν ορισμένες εξαιρετικές προσφορές για ξενοδοχεία στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή και με τις τιμές των ξενοδοχείων να πέφτουν, θα μπορούσε να είναι η καλύτερη στιγμή για τους Βρετανούς να προγραμματίσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα το 2012».

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
 
Nestle Fitness