p

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Δεκαοκτώ χιλιάδες θα αποχαιρετίσουν την Whitney

Στο Νιου Τζέρσεϊ μεταφέρθηκε η σορός της Whitney Houston, τόπο καταγωγής της, προκειμένου να γίνει η κηδεία της στο τέλος της εβδομάδας.
Περίπου 18.000 θα είναι οι παρευρισκόμενοι. Ήδη κάτοικοι συρρέουν στην εκκλησία όπου θα γίνει η νεκρώσιμη τελετή και αφήνουν λουλούδια στο προαύλιο.







Μία χρυσή νεκροφόρα πήρε το φέρετρό της από την Καλιφόρνια και το αεροδρόμιο Τετέρμπορο και το μετέφερε σε γραφείο τελετών στο Νιούαρκ, όπως μετέδωσε το BBC.




H oικογένειά της συγκεντρώθηκε στο γραφείο τελετών.


Η νεκροψία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένονται σε οκτώ εβδομάδες. Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ ο ντετέκτιβ που ανέλαβε τις έρευνες επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν κάποια συνταγογραφούμενα χάπια στο δωμάτιό της, «εσείς μπορεί να έχετε περισσότερα στο ντουλαπάκι σας». Σημειωτέον ότι κοντά στη σταρ βρέθηκαν χάπια αγχολυτικά, μυοαλγητικά, αντιβακτηριδιακά και δεκάδες άλλα, σύμφωνα με την Daily Mail.



Στη συνέντευξη τύπου, ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας του Μπέβερλι Χιλς Mark Rosen ανέφερε ότι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν ότι η καλλιτέχνις βρέθηκε αναίσθητη. «Η Houston βρέθηκε σε μπανιέρα από υπαλλήλους της και άνδρες της ασφάλειας του ξενοδοχείου» τόνισε και πρόσθεσε: «Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τεχνητή αναπνοή σε μία προσπάθεια ανάνηψης», ενώ ύστερα από ανεπιτυχείς προσπάθειες ο θάνατός της καταγράφηκε στις 15.55 (01.55 ώρα Ελλάδας).



Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας θέλησε να καταλαγιάσει τις φήμες ότι τα χάπια συνέδραμαν στον θάνατο της ντίβας της pop «Πρόθεσή μας στο αστυνομικό τμήμα του Μπέβερλι Χιλς είναι να μην πυροδοτούμε εικασίες ή φήμες που κυκλοφορούν ευρέως αυτήν τη στιγμή. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε αυτές τις φήμες απ’ όπου κι αν προέρχονται».


Το ιδιωτικό τζετ που μεταφέρει τη σορό της

Επίσης στο μπάνιο βρέθηκε φαγητό, ένα σάντουις και jalapenos, που πήρε μαζί της η Houston για να απολαύσει μετά το αφρόλουτρό της. Η κόρη της Bobbi Christina συνέρχεται από το σοκ της απώλειας.

Δευτέρα πρωί η σορός της μεταφέρθηκε από το Λος Άντζελες στο Νιου Τζέρσεϊ. Γεννημένη στο Νιούαρκ, η καριέρα της ξεκίνησε τραγουδώντας στην εκκλησία της πόλης New Hope Baptist Church. «Ήταν έμπνευση για όλους μας», ανέφερε θαυμαστής της που επίσης μεγάλωσε στο Νιούαρκ.


O Paul McCartney άφησε λουλούδια έξω από το ξενοδοχείο, αποτίοντας φόρο τιμής στην Whitney Houston

Από τα μέσα του 1980 οπότε κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της (1985) έως το τέλος των ‘90s, η Whitney Houston είχε πωλήσει 170 εκατ. άλμπουμ παγκοσμίως. Μετέπειτα η καριέρα της σκιάστηκε από τη χρήση ναρκωτικών και τον ταραχώδη γάμο της με τον Bobby Brown.



Το άψυχο σώμα της βρέθηκε ώρες πριν εμφανιστεί σε γκαλά στο πλαίσιο των Grammy, που διοργάνωνε ο μέντοράς της Clive Davis.
Στα Grammy την Κυριακή το βράδυ οι καλλιτέχνες απέτισαν φόρο τιμής στην αείμνηστη σταρ. Ο παρουσιαστής LL Cool J ξεκίνησε την τελετή απαγγέλλοντας μία προσευχή για εκείνη, ενώ προβλήθηκε ένα βίντεο αφιερωμένο στη μνήμη της, ενώ ακουγόταν η μεγαλύτερη επιτυχία της I Will Always Love You.



Στη συνέχεια, με τη συνοδεία ενός πιάνου και ντυμένη στα μαύρα, η Jennifer Hudson τραγούδησε με πολύ συγκινητικό ύφος το I will always love you και στο τέλος ανέφερε «Whitney, θα σε αγαπάμε για πάντα».



Οι πωλήσεις των άλμπουμ της κατέγραψαν ρεκόρ και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατός της, ενώ στα αμερικανικά iTunes το «Whitney - The Greatest Hits» κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ το «Whitney Houston - The Ultimate Collection» τη δεύτερη επίσης στα βρετανικά iTunes.



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
 
Bαριέσαι; Παίξε Τάβλι και πολλά άλλα παιχνίδια με Έλληνες παίκτες online κάνε κλικ εδώ και ξεκίνα το παιχνίδι!