p

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Έβαλε πομπό για να ξέρει πότε κάνει σεξ η γυναίκα του

Και μετά λένε πως μόνο οι χήροι ξέρουν πού ακριβώς βρίσκονται οι γυναίκες τους...


Κάτι τέτοιες ειδήσεις ακούς και μετανιώνεις που δεν έγινες αστυνομικός. Φανταστείτε την έκπληξη των οργάνων της τάξης εκεί στο Raccoon Township της Πενσιλβάνια όταν μια γυναίκα, η (αγνώστου ηλικίας) Suzanne Cripe, τηλεφώνησε στην αστυνομία να την ενημερώσει πως βρήκε μια συσκευή αποστολής σημάτων κάτω από το κρεβάτι της και να συμπληρώσει λίγο μετά τη βεβαιότητά της ότι την έβαλε ο άνδρας της.

Για να μην αναφέρουμε το γέλιο που θα έκαναν όταν, πηγαίνοντας να συλλάβουν τον 66χρονο Wayne Comet Cripe εκείνος τους υποδέχθηκε λέγοντας «Να υποθέσω ότι βρήκε τον πομπό;».

Το καλύτερο όμως της υπόθεσης είναι ο τρόπος με τον οποίο θέλησε ο 66χρονος να δικαιολογήσει την πράξη του. Όπως είπε, ήθελε να ξέρει πότε η γυναίκα του έκανε σεξ με τον φίλο της ώστε να μην έρχεται στο σπίτι και ενοχλεί. (Όχι ο άνθρωπος δεν είναι τόσο φιλελεύθερος. Το ζευγάρι είναι χωρισμένο αλλά μένει κάτω από την ίδια στέγη σε διαφορετικά υπνοδωμάτια).

Η αστυνομία παρόλα αυτά δεν φαίνεται να συμμερίστηκε την πρόφασή του και τον καταδίκασε για παραβίαση ιδιωτικότητας και παρακολούθηση επικοινωνίας.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
 
Bαριέσαι; Παίξε Τάβλι και πολλά άλλα παιχνίδια με Έλληνες παίκτες online κάνε κλικ εδώ και ξεκίνα το παιχνίδι!