p

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Οι δρόμοι του πορνό οδηγούν στην Πράγα!

Όσοι το επισκεφτείτε, μην είστε σίγουροι ότι θα ερωτοτροπήσετε στην αγκαλιά μια δίμετρης Τσέχας.
Υπάρχουν αυστηροί κανόνες που πρέπει να τηρηθούν. Ο πελάτης πρέπει να είναι ευπρεπώς ντυμένος, ενώ θα πρέπει με τα κομπλιμέντα του να πείσει μία από τις 15 κοπέλες που έχουν βάρδια εκείνη τη στιγμή ότι είναι… άξιος καβαλιέρος. Άλλωστε, οι κοπέλες είναι εκείνες που αποφασίζουν αν ο πελάτης θα κάνει σεξ μαζί τους.










Φυσικά, πριν γίνει το οτιδήποτε, ο πελάτης - παίκτης υπογράφει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής, δίνοντάς της το δικαίωμα να καταγράψει όσα κάνει στο κρεβάτι και στη συνέχεια να τα χρησιμοποιεί, όπως επιθυμεί.



Τα Σαββατοκύριακα υπάρχουν special επεισόδια. Το Σάββατο διοργανώνονται όργια, ενώ οι Κυριακές ανήκουν αποκλειστικά σε ζευγάρια που θέλουν να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Όσοι θέλουν, μπορούν αργότερα, έναντι μερικών ευρώ, να αγοράσουν σε DVD όσα κατέγραψαν οι κάμερες, με τους ίδιους να πρωταγωνιστούν...

Το πορνό ριάλιτι κάνει θραύση ανά τον κόσμο, ενώ έχει γίνει τουριστική ατραξιόν της Πράγας: το 60% των πελατών του είναι τουρίστες, με τους Ιταλούς, τους Γερμανούς, τους Γάλλους και τους Ρώσους να πρωταγωνιστούν στις περισσότερες σκηνές και τους Έλληνες στις λιγότερες!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
 
Bαριέσαι; Παίξε Τάβλι και πολλά άλλα παιχνίδια με Έλληνες παίκτες online κάνε κλικ εδώ και ξεκίνα το παιχνίδι!