p

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Οι ομορφιές της Κρήτης στη βελγική τηλεόραση

Οι ομορφιές της Κρήτης θα "μαγέψουν" βελγικό και γαλλόφωνο κοινό. Αφιέρωμα από τη βελγική κρατική τηλεόραση RTBF


Αφιέρωμα στις φυσικές ομορφιές, τα αξιοθέατα και τη γαστρονομία της Κρήτης ετοιμάζει η Βελγική Κρατική Τηλεόραση RTBF, καθώς συνεργείο του καναλιού βρίσκεται αυτές της ημέρες στο νησί και πραγματοποιεί γυρίσματα.

Η πρωτοβουλία, σύμφωνα με το prismanews.gr, έχει ως στόχο να ενδυναμώσει την τουριστική κίνηση και να συμβάλλει στην βελτίωση του αρνητικού κλίματος το οποίο υπάρχει κυρίως στις δυτικοευρωπαϊκές χώρες.

Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι επίσης να εξασφαλιστεί η εικόνα της Κρήτης ως ένας ήσυχος και ασφαλής τουριστικός προορισμός.

Τα τηλεοπτικά γυρίσματα αφορούν σε όλη την Κρήτη προβάλλοντας τα αξιοθέατα, τις φυσικές ομορφιές και την κρητική διατροφή.

Η τηλεοπτική ομάδα έχει επισκεφθεί τα Χανιά, το Ρέθυμνο, τις Αρχάνες, τον Άγιο Νικόλαο, την Ελούντα, την Σπιναλόγκα και θα καταλήξει στα Σφακιά.

Τα γυρίσματα θα προβληθούν τον Μάιο του 2012, στη δημοφιλή εκπομπή της RTBF "Question d' argent", η οποία, όπως επισημάνθηκε από τους τηλεοπτικούς παραγωγούς που ήταν παρόντες, έχει τεράστια ακροαματικότητα στο Βέλγιο, καθώς και στις γαλλόφωνες χώρες.