p

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Daily Mail: Η Carinthia West, o Έλληνας μεγιστάνας και οι πανέμορφοι Παξοί

Η Carinthia West ήρθε στη χώρας μας το 1977 για τα γυρίσματα της ταινίας The Greek Tycoon, μια ταινία αφιέρωμα στον Αριστοτέλη Ωνάση και τον γάμο του με την Jackie Kennedy....


Η ηθοποιός, μοντέλο, φωτογράφος και δημοσιογράφος επιστρέφει μετά από 35 χρόνια στην αγαπημένη της Ελλάδα και γράφει στην Mail Online για την μοναδική εμπειρία της, στην οποία ανακάλυψε τους Παξούς.

Περιγράφοντας αναλυτικά τα γυρίσματα της ταινίας, η Carinthia West μιλά σχεδόν με λατρεία για τα πανέμορφα τοπία της Κέρκυρας, όπου έγιναν οι περισσότερες λήψεις με πρωταγωνιστές τον Anthony Quinn και τη Jacqueline Bisset.

Η Carinthia West, που ήταν μια απλή κομπάρσος στην ταινία, θυμάται χαρακτηριστικά τους ηθοποιούς να λιποθυμούν από τη ζέστη, περιμένοντας απεγνωσμένα για την μοναδική τους ατάκα.

«Όσο βρισκόμουν στην Κέρκυρα, άκουσα φήμες για ένα υπέροχο κοντινό νησί. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να το επισκεφτώ. Μου πήρε 35 χρόνια, όμως επιτέλους επέστρεψα στην Ελλάδα – για να ανακαλύψω τους Παξούς», αναφέρει στο άρθρο της.

Μαζί της στις διακοπές βρέθηκαν δύο από τις καλύτερες φίλες της, η Penelope Tree και η Dorthe Jensen, πρώην μοντέλα της δεκαετίας του '60 με εξώφυλλα στη Vogue, που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη χώρα μας.

Η δημοσιογράφος συνεχίζει την περιγραφή των Παξών, αποτυπώνοντας σχεδόν φωτογραφικά την κάθε στιγμή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις παραλίες, την αγαπημένη της ταβέρνα με το καλύτερο τζατζίκι, αλλά και τους ευγενικούς σερβιτόρους που τη φλέρταραν!

Όσο για την μικρή της στάση στην Αθήνα, η Carinthia West αναπολεί την πρώτη της επίσκεψη στην Ακρόπολη στην ηλικία των 18, όταν ανέβηκε στο βράχο με το αγόρι της.

«Αυτή τη φορά στάθηκα στη σκιά των μαρμάρων της Ακρόπολης και δάκρυσα συγκινημένη από την ιστορική και πνευματική παρουσία της», καταλήγει την περιγραφή της πρόσφατης επίσκεψής της.