p

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Διαφημίζει sex shop η Scarlett;

Ξανά στο επίκεντρο.. ερωτικού σκανδάλου βρίσκεται η Scarlett Johansson, η οποία μόλις είχε καταφέρει να ηρεμήσει μετά την υποκλοπή των γυμνών φωτογραφιών από το κινητό της, οι οποίες είχαν αποδέκτη τον τέως σύζυγό της Ryan Reynolds.


Η νεαρή ηθοποιός ποζάρει ημίγυμνη και προκλητική για επαγγελματική κάρτα sex shop! Το κατάστημα βρίσκεται στα σύνορα της Καλιφόρνια με το Μεξικό, στο Καλέξικο, και η επωνυμία του είναι VIP. Στις κάρτες, με κεντρικό πρόσωπο τη Scarlett, αναγράφεται ότι στο sex shop πωλούνται DVD και VHS, όπως και λιπαντικά, ενώ διαθέτει σεξουαλικά βοηθήματα, παιχνίδια και έλαια. Κι αν και οι ιδιοκτήτες του προωθούν το μαγαζί τους με τη φωτογραφία της Χολιγουντιανής σταρ, εμφανίζονται να αγνοούν για ποιον λόγο είναι πρόβλημα να χρησιμοποιούν το πρόσωπό της για τις κάρτες τους.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής στο TMZ.com: «Και τι σχέση έχει αυτό με τις επαγγελματικές μας κάρτες; Δεν ξέρω ποια είναι η Scarlett Johansson. Ο ιδιοκτήτης παρήγγειλε κάρτες σε μια εταιρεία και ζήτησε να υπάρχει μία κοπέλα και η εταιρεία το έκανε». Από τις δηλώσεις του αποδεικνύεται ότι αγνοούν πως έκαναν κάτι άνομο χρησιμοποιώντας την εικόνα της ηθοποιού, η οποία στο παρελθόν είχε εκφράσει την ανησυχία της μετά τη υποκλοπή των γυμνών φωτογραφιών της.

DAILY MAIL