p

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Άντρες Vs Γυναίκες: Ποιος τελικά νικάει σε αυτόν τον "πόλεμο";

Ποιος είναι πιο ντούρος στο σεξ; Ποιος μυρίζει πιο ευωδιαστά; Ποιος μεθάει πιο σβέλτα; Εν τέλει, ποιος είναι καλύτερος, ο άντρας ή η γυναίκα, πάνω σε αυτόν τον πλανήτη; Παραθέτουμε δεδομένα, η κρίση δική σας....









1. Όποιος κι αν κρύβει "το ζώο μέσα του" (στο σεξ), τα πράγματα στα γατίσια χουρχουρίσματα είναι ξεκάθαρα: οι γυναίκες αγαπάνε τις γάτες περισσότερο από ότι οι άντρες (κι ενίοτε τις χαιδεύουν περισσότερο και συχνότερα από τη ράτσα των αρσενικών που έχουν στο κρεβάτι τους). Οι άντρες, πάλι, μπουνταλάδες όπως πάντα, λατρεύουν τις γυναίκες-γατούλες! Θύμα του ποδόγυρου, όπως πάντα..!

2. Αυτό δεδομένο είναι αμφιλεγόμενο μεν, αληθινό δε: για να προσανατολιστούν οι γυναίκες χρησιμοποιούν περισσότερο σημάδια και ορόσημα. Οι άντρες τα σημεία του ορίζοντα. Φυσικά οι μεν πρώτες ρωτάνε κια για οδηγίες, ενώ οι άντρες σχεδόν ποτέ (κι αν χαθούν, φταίει -ας πούμε- το γαμ****ο το Νέο Φάληρο που μετακινήθηκε και δεν είναι εκεί που ήξεραν..!).

3. Οι γυναίκες ζουν κατά μέσο όρο περίπου 6 χρόνια περισσότερο από τους άντρες (αν πας στα χωριά και κάνεις μια τσάρκα παρατηρώντας τους γηραιότερους ανθρώπους, εκεί που οι γιαγιάδες τιμούν τον άντρα που έχασαν και φοράνε μαύρα, θα μαυρίσει το μάτι σου στο πένθιμο μπλουζοφουστάνι).

4. Εδώ η μάχη είναι άνιση από το καλημέρα σας: οι άντρες χρειάζονται κατά μέσο όρο έξι βασικά αντικείμενα στο μπάνιο τους: οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, αφρό ξυρίσματος, σαπούνι, ξυραφάκι και πετσέτα (παίζει να είναι βουτηγμένη από ξενοδοχείο του εξωτερικού). Οι γυναίκες χρησιμοποιούν 66 αντικείμενα (δεν τα απαριθμούμε τώρα γιατί θα ξημερωθούμε, άσε που θα χαθούμε στη μετάφραση...), εκ των οποίων ο άντρας μπορεί να αναγνωρίσει μόνο 18-20 από αυτά. Ύστερα από αυτό, κι αφού σε έχει συντρίψει κυριεύοντας το χώρο του μπάνιου, πιστεύεις πραγματικά ότι τελικά θα έχεις την όποια άποψη στη διακόσμηση του νέου σπιτιού σας;

5. Κάτι μυρίζει; Αν ναι, μάθε ότι οι μασχάλες των γυναικών μυρίζουν περισσότερο, αφού, εκτός από αλάτι και νερό, εκκρίνουν και γαλακτώδεις ουσίες, σε αντίθεση με τους άντρες που εκκρίνουν μόνο νερό κι αλάτι. Οι άντρες ιδρώνουν περισσότερο ψηλά στο στήθος.

6. Το αντρικό κρανίο είναι πιο σκληρό και δυνατό από το γυναικείο, γεγονός που ίσως ενισχύει το στερεότυπο ότι οι άντρες είναι ξεροκέφαλοι. Οι γυναίκες πάλι έχουν αγύριστο κεφάλι. Η σούμα; Σε αυτό το κοινό σας σπίτι βλέπω σύντομα να παίζεται κουτουλίδια!

7. Ενώ μέχρι τα 12 τα αγόρια και τα κορίτσια κλαίνε το ίδιο, στην εφηβεία -και εξαιτίας της διαφορετικής λειτουργίας τεστοστερόνης και προλακτίνης αντίστοιχα- το σκηνικό διαφοροποιείται, με τις γυναίκες να κλαίνε 60% περισσότερο από τους άντρες.

8. Στη γένεση της ερωτικής επιθυμίας του άντρα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή της αίσθησης της όρασης, ενώ στη γυναίκα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή της ακοής και της αφής. Το "χούφτωσ' την, χούφτωσ' την" του αείμνηστου Παπαγιαννόπουλου έχει τελικά και επιστημονική βάση.

9. Οι γυναίκες μεθάνε πιο εύκολα, γιατί έχουν σε μικρότερη ποσότητα το ένζυμο που διαλύει το αλκοόλ στο στομάχι. Έτσι, μια γυναίκα ιδίου βάρους και ύψους με έναν άντρα θα μεθύσει με λιγότερα ποτά. Εκτός κι αν οι γυναίκες είναι βορειοευρωπαίες. Αυτές πάλι -μάλλον είναι ανθεκτικότερο το σκαρί- για να κάνουν κεφάλι, μάλλον πρέπει να κατεβάσουν όλο το μπαρ, να ξεβρακωθούν στα Μάλια της Κρήτης, να πιουν ένα κασόνι μπύρες στο ξενοδοχείο κι αφού ξεράσουν στην πισίνα, τότε ίσως νιώσουν μεθυσμένες!

10. Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου... Εχουμε και λέμε και αξιολογούμε τον ναρκισσισμό: οι άντρες κοιτάζονται κατά μέσο όρο στον καθρέφτη λιγότερη ώρα από ότι οι γυναίκες, αλλά περισσότερο από όσο παραδέχονται. Οι γυναίκες δεν κοιτάζονται μόνο στον καθρέφτη, αλλά σε οποιαδήποτε γυαλιστερή επιφάνεια: βιτρίνες, μαχαίρια, τοστιέρες, καράφλες..!

11. Σε σχέση με τον άντρα, η γυναίκα έχει το προνόμιο περισσότερων οργασμών σε μία σεξουαλική επαφή (από 1 έως 5 συνήθω ς). ΟΚ, δεν είναι δίκαια πράγματα αυτά, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια...

12. Οι άντρες αποκοιμιούνται πολύ πιο γρήγορα ύστερα από το σεξ κι αυτό οφείλεται σε μια χημική αντίδραση που γίνεται στον εγκέφαλό μας ύστερα από τον οργασμό. Οπότε, κορίτσια, μην βαράτε, μην γκρινιάζετε, δεν φταίμε εμείς, είμαστε "ελαττωματικό μοντέλο" από τον κατασκευαστή!

13. Τα κορίτσια αρχίζουν να χάνουν σταδιακά το ενδιαφέρον τους για τα παιχνίδια περίπου στην ηλικία των 12. Οι άντρες πάλι δεν το χάνουν ποτέ (χαβαλέδες, φάρσες στο γραφείο, Τζόκερ, gadgets, κλπ).