p

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

«Χρυσός ο Κοσμίδης - «Χάλκινος» ο Μάρας

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του εδάφους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής του Μονπελιέ κατέκτησε ο Λευτέρης Κοσμίδης.


Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής πιστοποίησε την ανωτερότητά του εκτελώντας άρτια το πρόγραμμά του κι έτσι ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για μια ακόμα φορά στην καριέρα του. Ο Κοσμίδης το 2007 ήταν ο πρώτος Έλληνας 16 ετών που κατέκτησε ευρωπαϊκό μετάλλιο σε επίπεδο ανδρών σε όλα τα αθλήματα.



Δεύτερος ήταν ο Λευκορώσος Μπαρκαλάου και τρίτος ο Ισραηλινός Σατίλοφ.

Το πρόγραμμα του Κοσμίδη ήταν τέλειο από την αρχή ως το τέλος του.





Χάλκινος ο Μάρας

Το χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μον Πελιέ, κατέκτησε ο πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Βλάσης Μάρας. Ο Βλάσης Μάρας εκτέλεσε ένα καλό πρόγραμμα με μικρά λαθάκια πάνω στο μονόζυγο και ένα μικρό έξτρα βηματάκι στην έξοδο.

Ήταν μόνο μία πρόγευση από ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ετοιμάζει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα τελειοποιήσει μέχρι τον Ιούλιο.



Πρωταθλητής Ευρώπης στέφθηκε ο Ρώσος Καρίμποφ με ένα τέλειο πρόγραμμα που βαθμολογήθηκε με 15.833, δεύτερος ο Κροάτης Μόζνικ με 15.566 και τρίτος ο Μάρας που βαθμολογήθηκε με 15.266.

Ένας ακόμη κρίκος στο τεράστιο παλμαρέ του Σάκη προστέθηκε απόψε και η εικόνα θα συμπληρωθεί στο Λονδίνο.

Ήταν μόνο μία πρόγευση από ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ετοιμάζει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα τελειοποιήσει μέχρι τον Ιούλιο.

Πηγή: www.pamesports.gr