p

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Επανασύνδεση: Πως θα ξανακερδίσω τον/την πρώην μου πίσω?

Τον/την θέλεις πίσω? Είναι εγωισμός? Είναι αγάπη? Πως θα τον/την κάνεις να γυρίσει ξανά σε σένα?


Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι υπάρχουν πάνω από 80% πιθανότητες επανασύνδεσης, φτάνει βέβαια να μην γίνουν κινήσεις που θα κάνουν την κατάσταση χειρότερη..και την επανασύνδεση πολύ πιο δύσκολη υπόθεση.

Τα λάθη μετά τον χωρισμό: 

Μάθε πως σχεδόν όλοι πάνω στον πανικό ή στην απελπισία που νιώθουν, κάνουν λάθος κινήσεις που δεν οδηγούν πουθενά! Τσακωμοί, κλάματα, 20 τηλέφωνα και μηνύματα την ημέρα, είναι μόνο μερικά από αυτά!

Τα παραπάνω κάθε άλλο παρά καλό θα κάνουν στην προσπάθεια επανασύνδεσης. Το πιθανότερο είναι ότι θα απομακρύνουν τον/την πρώην σου ακόμα περισσότερο από κοντά σου.


Ψάξαμε αρκετά το θέμα και μιλήσαμε με τον πλέον ειδικό στο θέμα του χωρισμού, της επανασύνδεσης και των σχέσεων γενικότερα τον Κ. Νίκο Αντρέου ο οποίος μετά από χρόνια ασχολίας πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, συζητώντας με χιλιάδες ζευγάρια σε ολόκληρο τον κόσμο κατάφερε να αποδείξει ότι οι τόσες διαφορετικές περιπτώσεις χωρισμού, έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους.

Ο κ. Αντρέου έχει αναπτύξει μια μέθοδο επανασύνδεσης που βασίζεται στην ψυχολογία και μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει περισσότερα από 5000 ζευγάρια να τα ξαναβρούν. Μπορείς να "κατεβάσεις" το εντελώς δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο του στο οποίο περιγράφει τα βήματα της επανασύνδεσης καθώς επίσης παρουσιάζει και κάποιες πολύ σημαντικές συμβουλές για να βελτιώσεις την σχέση σου.

Κάνε κλικ στην παρακάτω εικόνα και κατέβασε το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Αντρέου