p

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ένα fashion show... «αγγελικά» πλασμένο

Η ημερομηνία είναι ήδη γνωστή. Το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου όλοι οι «άγγελοι» της Victoria's Secret θα περπατήσουν στην πασαρέλα του fashion show της πολύ γνωστής εταιρείας εσωρούχων.


Τα καλλίγραμμα κορμιά τους θα εμφανιστούν μόνο με τα απολύτως απαραίτητα, καθώς θα αναδείξουν έτσι όπως μόνα εκείνα μπορούν και ξέρουν τα νέα εσώρουχα της εταιρείας. «Φωτιά» θα πάρει το catwalk με την ταυτόχρονη εμφάνιση τόσο «καυτών» παρουσιών, αλλά και με τα νάζια και τα παιχνίδια που κάνουν κάθε φορά σε φωτογράφους, κάμερες και θεατές.

Η Victoria's Secret ενημέρωσε, μάλιστα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook ποιοι θα είναι οι καλλιτέχνες που, με τα κομμάτια τους, θα ντύσουν την βραδιά, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του καθενός σε ξεχωριστά posts.

Rihanna, Justin Bieber και Bruno Mars είναι τα τρία ονόματα, στον ήχο των κομματιών των οποίων θα λικνιστούν και θα περπατήσουν πάνω στα ψηλοτάκουνα πέδιλά τους ονόματα όπως η Miranda Kerr, η Alessandra Ambrosio, η Doutzen Kroes, η Behati Prinsloo, η Candice Swanepoel, η Adriana Lima, η Lily Aldridge, η Lindsay Ellingson και η Erin Heatherton.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει!