p

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Megan Rossee: Η νέα αγαπημένη του Michael Phelps

Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς αθλητές στον κόσμο και ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο φύλο.
Ο λόγος για τον πρωταθλητή της κολύμβησης Michael Phelps, ο οποίος φαίνεται να περνάει τους τελευταίους μήνες την καλύτερη φάση της ζωής του εκτός πισίνας. Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από γυναίκα, η οποία ακούει στο όνομα Megan Rossee και είναι η εδώ και μερικούς μήνες αγαπημένη του.

Η 25χρονη Megan είναι μοντέλο από την Καλιφόρνια και σύμφωνα με τον tabloid Τύπο είναι μαζί με τον Phelps από τον Ιανουάριο. Όπως και εκείνος έτσι και αυτή είναι ιδιαίτερα αθλητική καθώς γυμνάζεται καθημερινά και παίζει σόκερ-ήταν στο παρελθόν σε ομάδα του Αρκάνσας. Η Megan αγαπάει πολύ τα σκυλιά και έχει δυο, τη Stella και τον Herman. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα στο twitter. Ο Phelps μάλιστα χρειάστηκε πολύ καιρό για να την πείσει να βγουν.

Οσο όμως για τους φίλους του δημοφιλούς αθλητή, αυτοί είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και έχουν άλλη γνώμη για τη σχέση αυτή: « Ο Michael είναι σαν ένα μικρό σκυλάκι δίπλα στη Megan. Είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της. Αλλά, όπως όλα τα κορίτσια στο Hollywood, έτσι και αυτή είναι φιλόδοξη. Η καριέρα της δεν πάει καλά και είναι απελπισμένη για δημοσιότητα. Η σχέση μαζί του θα απογειώσει την καριέρα της» δήλωσε ένας από τους φίλους του αθλητή σε γνωστό διαδικτυακό gossip site.