p

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Δείτε τα πιο «καυτά» Sexy video clips που κόβουν την ανάσα! (hot videos)

Η μεταφορά τραγουδιών στην οθόνη μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να γίνει πολύ sexy! Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο καυτά video clip μεγάλων επιτυχιών που ακούς . Πάρτε βαθιά ανάσα και ξεκινάμε...










 David Guetta feat. Akon - Sexy Chick

Ο David Guetta  από την αρχή της καριέρας του έχει δημιουργήσει παράδοση στα "καυτά" video clips, κάτι που φαίνεται και από την κυκλοφορία διαφορετικών versions του Sexy Chick (ή Sexy Bitch). Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη βίλα του Guetta που βρίσκεται (πού αλλού) στην Ibiza.
Snoop Dogg - Wet (David Guetta Remix)
Galleon - So I Begin
"One Hit Wonder" από τους Γάλλους Galleon, πίσω στο 2001. Λατρέψαμε την κοπέλα που παρακολουθούμε στο πρωινό της ξύπνημα, όσο και το ίδιο το κομμάτι.
Junior Jack - Stupidisco
Για πολλούς το θέαμα της πάλης δύο γυναικών είναι sexy, ειδικά αν φορούν μικροσκοπικά μπικίνι και έχουν αυτές τις αναλογίες. Ο ίδιος ο Junior Jack βρίσκεται στην επιτροπή του συγκεκριμένου αγώνα που διαδραματίζεται στο clip της τεράστιας επιτυχίας του "Stupidisco". Το κομμάτι χρησιμοποιεί sample από το "Dare Me" (1985) των Pointer Sisters.
Eric Prydz - Call On Me
Από τα πιο sexy clips της περασμένης δεκαετίας. Ο Eric Prydz κάνει την πρώτη του μεγάλη επιτυχία, με sample από το "Valerie" του Steve Winwood.
Dan Balan - Chica Bomb
Otherview feat. Mark Angelo - I'm The One
Θέλοντας να προσθέσουμε και μία επιλογή από Ελλάδα, αυτή ήταν η μοναδική μας επιλογή. Αυτό το χρωστάμε στην Κρυσταλλία, η οποία είναι χάρμα οφθαλμών στο clip του "I'm The One", το οποίο, παρεμπιπτόντως, μυρίζει καλοκαίρι.
Benny Benassi - Satisfaction & Who's Your Daddy
Ο Benny Benassi με το "Satisfaction" δημιούργησε "σχολή" στο προκλητικά video clip. Με το clip του "Who's Your Daddy" όμως, γυρισμένο σε αισθητική ταινιών πορνό του '60, κατάφερε να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό.