p

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ο νυν της Berry ήθελε να σκοτώσει τον πρώην!

Τελικά ο καβγάς μεταξύ των δύο αντρών της Halle Berry (πρώην και νυν) δεν ήταν αστείο πράγμα…
Οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τον χτυπημένο Gabriel Aubry (πρώην της ηθοποιού) δείχνουν ότι ο αρραβωνιαστικός της Olivier Martinez είχε πραγματικά πολύ άγριες διαθέσεις αλλά και πολύ βαρύ χέρι!

Ο Aubry, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι μοντέλο, είναι χτυπημένος σε κάθε σημείο του προσώπου του, ενώ ιδιαίτερα επώδυνο πρέπει να είναι το χτύπημα στο μάτι του, το οποίο μάτι έχει χαθεί κάτω από τις μελανιές! Ο Aubry πέρα από ένα πολύ χτυπημένο πρόσωπο έχει επίσης σπασμένα πλευρά.

Ο 36χρονος ισχυρίζεται ότι τα χτυπήματα ήταν τόσο βίαια που δείχνουν ότι ο Martinez ήθελε να τον σκοτώσει.

Πλέον το μοιραίο τρίο τσακώνεται μέσω δικηγόρων και ο ένας βγάζει περιοριστικές εντολές εναντίον του άλλου. Συγκεκριμένα, η Berry ζήτησε να μην την πλησιάζει ο πρώην και ο πρώην ζήτησε να μην τον πλησιάζει ο νυν!

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Aubry στην αστυνομία, όλα ξεκίνησαν μία ημέρα πριν το επεισόδιο. Όλοι οι εμπλεκόμενοι είχαν βρεθεί στο σχολείο της κόρης της Berry (και του Aubry) για να παρακολουθήσουν μία παράσταση. Εκεί ο Martinez πλησίασε τον Aubry και του ψιθύρισε στο αυτί στα γαλλικά: «Μακάρι να μπορούσα να σε σαπίσω στο ξύλο αυτή τη στιγμή! Είσαι τυχερός που βρισκόμαστε σε σχολείο. Η Nahla θα φύγει από το σχολείο μαζί μας και εσύ δεν θα μας ακολουθήσεις!».

Ο Aubry ισχυρίζεται ότι την επομένη, τον καβγά τον ξεκίνησε ο Martinez. Εκείνος πήγε να δει τη μικρή και ενώ περίμενε στο αυτοκίνητο ο Martinez βγήκε έξω για να τον χτυπήσει. Του επιτέθηκε, του πήρε το κεφάλι και το χτύπαγε στο οδόστρωμα, ενώ παράλληλα τον έβριζε για τα λεφτά που τους έχει κοστίσει λόγω του δικαστικού αγώνα για την επιμέλεια της μικρής. Στο τέλος του καβγά τον απείλησε όταν αν δεν πει στην αστυνομία ότι εκείνος φταίει για όλα, θα τον σκοτώσει στα αλήθεια.

Ο μπαμπάς της μικρής δηλώνει ότι έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στις κάμερες παρακολούθησης κυκλοφορίας που έχουν καταγράψει τον καβγά και θα δείξουν ότι έπεσε θύμα του Martinez μέσα στη μέση του δρόμου.