p

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Bikini Hockey League: Το παλεύουν ακόμα (photos+videos)

Από τον περασμένο Μάιο ανακοινώθηκε η ίδρυση του Bikini Hockey League, αλλά το «προσαρμοσμένο» γυναικείο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου είναι ακόμα στα…
σκαριά.

Το NHL διανύει (πάλι) περίοδο lockout, οπότε θεωρητικά δημιουργήθηκε μοναδική ευκαιρία για το BHL. Μέχρι στιγμής, όμως, η λίγκα παραμένει στον… αέρα. Πάνω από εξακόσιες γυναίκες από τη Σουηδία, τις Η.Π.Α. και τον Καναδά φόρεσαν τα μπικίνι τους και δοκίμασαν τις δυνατότητές τους στο χόκεϊ επί πάγου (σ.σ. για αρχή σε παρκέ), αλλά δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο αναφορικά με το μέλλον του BHL.

Το δεδομένο είναι πως η επίσημη ιστοσελίδα του BHL λειτουργεί κανονικά. Σε αυτή, όμως, φιλοξενούνται ελάχιστα από τα εξακόσια κορίτσια που δοκιμάστηκαν. Δεν αναφέρεται κάποιο πρόγραμμα αγώνων ή οτιδήποτε σχετικό με την έναρξη κάποιου πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως συμμετοχή δήλωσαν αρκετές γυναίκες, που είναι γνωστές στον χώρο, όχι μόνο καλλίγραμμες παρουσίες με «δίψα» για τηλεοπτικές εμφανίσεις. Άλλωστε το Canadian Women’s Hockey League, κορυφαίο γυναικείο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου με ολοκληρωμένη ένδυση, αποτελείται από πέντε ομάδες, οπότε πολλές αθλήτριες μένουν χωρίς σύλλογο, αφού ολοκληρώσουν το πανεπιστήμιο.
























http://www.onsports.gr