p

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Σε κλίμα... μπούνγκα-μπούνγκα η μέλλουσα κυρία Μπερλουσκόνι

Φοράει μόνο το μαγιό της, χορεύοντας δίπλα σε μια γνωστή προσωπικότητα του ναπολιτάνικου τραγουδιού και γλύφει παγωτό-γρανίτα, ρίχνοντας λάγνες ματιές στην κάμερα...
Είναι η 27χρονη αγαπημένη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Φραντσέσκα Πασκάλε, σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Παρότι η ίδια, τα δύο τελευταία χρόνια που συνδέεται συναισθηματικά με τον Καβαλιέρε, έχει αποτινάξει από πάνω της και το τελευταίο στοιχείο που την παραπέμπει στο παρελθόν της, κάποια απομεινάρια από την τηλεοπτική της καριέρα, όταν ήταν στα 20 της, επιβιώνουν στο λαβύρινθο του Ίντερνετ, που τίποτα δε συγχωρεί.

Έτσι, εδώ και λίγες ημέρες, κάποιοι φανατικοί της Πασκάλε έψαξαν και βρήκαν τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. Το πρώτο βίντεο που «ανέβηκε» με την Πασκάλε να χορεύει και να τραγουδά «αν κατεβάζεις το εσώρουχο κι αν δείχνεις λίγο μπούτι, ανεβαίνει η τηλεθέαση», ήδη έχει πολλά κλικ.

Η ίδια πορεία προδιαγράφεται και για το δεύτερο, όπου απεικονίζεται να γλύφει τη γρανίτα, στέλνοντας εμφανώς σεξουαλικά μηνύματα στους τηλεθεατές που είχαν την τύχη (;) να την θαυμάσουν τότε. Η πορεία της στο τοπικό κανάλι της Νάπολης «Telecafone» μπορεί να μην ήταν ευοίωνη, ωστόσο, όπως φαίνεται, άφησε το στίγμα της.

Σε τελική ανάλυση, ακόμα και αν η καριέρα της δεν απογειώθηκε ποτέ, τώρα μπορεί να καυχιέται ότι βρίσκεται στο πλάι του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας και να ονειρεύεται να γίνει η επόμενη κυρία Μπερλουσκόνι.

Δείτε εδώ το βίντεο