p

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Η Κέιτι Χόλμς γυμνή

Αυτό απεφάνθη η συντακτική ομάδα του ανδρικού περιοδικού GQ που επίσης έχρισε την πρώην κυρία Κρουζ ως μια από τις Σέξι Γυναίκες της Χιλιετίας. Αφορμή το στριπτίζ της στο μεταφυσικό θρίλερ «Το Χάρισμα» πριν από 13 χρόνια.


Ο ρόλος της το 2000 ως λάγνα Λολίτα μιας μικρής επαρχίας στο φιλμ του Σαμ Ράιμι απαιτούσε να αφαιρέσει τα ρούχα της για μια ερωτική συνάντηση με τον συμπρωταγωνιστή της Γκρεγκ Κινίρ. Το 22χρόνο κορίτσι τότε είχε κατακτήσει το κοινό παίζοντας στην τηλεοπτική σειρά Dawson’s Creek την Joey Potter, το κορίτσι που δάγκωνε τα χείλη της κάθε φορά που την φλέρταρε κάποιος έφηβος.

Η ηθοποιός ωστόσο κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο της λίστας με τις πιο σέξι γυναίκες του αιώνα, αφήνοντας εκτός τριάδας τις Τζένιφερ Λόπεζ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Εύα Μέντες και Χάλι Μπέρι. Η κορυφή «πατήθηκε» από την Μπιγιονσέ, την πιο σέξι γυναίκα του 21ου αιώνα.

Η 34χρονη όμως κυρία Χολμς δεν φαίνεται να διαθέτει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση της τρίτης πιο σέξι γυναίκας του αιώνα καθώς ζήτησε την βοήθεια επαγγελματία «προπονητή ραντεβού» για να μάθει να φλερτάρει με άντρες. Η δική μας συμβουλή; Ας αρχίσει να φοράει τακούνια όπως και η προκάτοχος της μετά το διαζύγιο από τον Τομ Κρουζ. Εγγύηση.