p

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Τα χειρότερα ονόματα συγκροτημάτων! Ονόματα βγαλμένα από την ζωή (pics)

Μόλις έχεις σχηματίσει την  μπάντα των ονείρων σου. Tο μόνο που  σου απομένει είναι ένα ιντριγκαδόρικο όνομα που να εκφράζει τις μουσικές σου – και όχι μόνο – ανησυχίες.
Ο Dr. Pepper και το smosh.com σου παρουσιάζουν μερικά εμπνευσμένα ονόματα και παράλληλα έχουν μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις.











Crazy Penis


bandnames-5Εναλλακτικά ονόματα:  «Vagina in depression», «Bipolar Testicles», «Schizo Uterus» και οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός ψυχικής ασθένειας και γεννητικών οργάνων













The Tony Danza Tapdance Extravaganza


bandnames-33Εναλλακτικά ονόματα:  «Tit for tat and the Yankie hat», «Time bypass the two of us», «Miltos Makridis and the bartending Iris» ή κάθε άλλη ηχητικά βαρύγδουπη  πρόταση, αρκεί να βγαίνει η ρίμα.
















Bubble Puppy

bandnames-8Εναλλακτικά ονόματα:  »Dreamy Kittens», «Smiley Bunnies», «Sweet Unicorns». Ένα γλυκύτατο ζωάκι κι ένα ακόμη πιο όμορφο  επίθετο για να το συνοδεύει είναι το μόνο που χρειάζεται. Η κόμη και η αμφίεση είναι προαιρετική αλλά τόσο ταιριαστή.












Cats on fire

bandnames-9Εναλλακτικά ονόματα: «Hanged Puppies», «Chopped Ponies», «Blazing Raccoons». Τι πιο προκλητικό από το όνομα του συγκροτήματός σου να είναι εμπνευσμένο από βασανιστήρια ζώων.














Gay dad

bandnames-14Εναλλακτικά ονόματα: «Lesbian Teacher», «Bisexual Priest», «Grandpa on acid». Απλό και προβοκατόρικο. Δύο λέξεις χρειάζονται, η μία βγαλμένη από το τρίπτυχο πατρίς – θρησκεία – οικογένεια και η άλλη αρκεί να θεωρείται ταμπού από αυτούς που πιστεύουν στο παραπάνω τρίπτυχο.    












Poopfist
bandnames-1

 Εναλλακτικά ονόματα: Δεν έχω τίποτα! Η εικόνα μιλάει από μόνη της.