p

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Η star του Χόλιγουντ Λούσι Λιου πιο γυμνή από ποτέ! Tην... γδυσαμε για τα μάτια σας και μόνο! (sexy pics)

Η 44χρονη Lucy Alexis Liu δεν έζησε ποτέ στην Κίνα, αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και έγινε γνωστή όταν υποδύθηκε την κακή «Λινγκ Γου» στη σειρά «Ally McBeal» (1998-2002), ρόλο για τον οποίο προτάθηκε για το βραβείο Emmy αλλά και για το Screen Actors Guild Award.


Έχει ακόμη πρωταγωνιστήσει σε πολλές χολιγουντιανές ταινίες, όπως το «Payback», το «Charlie's Angels», το «Chicago», το «Kill Bill» και το «Kung Fu Panda». Συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Southland», ενώ τώρα είναι η πρωταγωνίστρια μιας άλλης σειράς, του «Elementary», όπου υποδύεται το ρόλο του «Γουότσον», του φίλου του Σέρλοκ Χολμς, αλλά στη θηλυκή εκδοχή του.

Η Liu έζησε άνετα παιδικά χρόνια με τα δύο αδέλφια της, αφού η μητέρα της ήταν βιοχημικός και ο πατέρας της πολιτικός μηχανικός. Έμαθε τα Κινέζικα ως μητρική της γλώσσα και ξεκίνησε να μαθαίνει Αγγλικά στα πέντε της χρόνια. Έχει πτυχίο στις ασιατικές γλώσσες και κουλτούρες από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, ενώ τα πρώτα χρόνια της φοιτητικής της ζωής εργαζόταν ως σερβιτόρα. Από μικρή αγάπησε την ηθοποιία, συμμετέχοντας σε φοιτητικές παραστάσεις, μετά σε μικρές σειρές, μέχρι που την πρόσεξαν περισσότερο κάποιοι παραγωγοί.


Πρωταγωνίστησε στο πλάι της Ντριού Μπάριμορ και της Κάμερον Ντίαζ στους «Αγγέλους του Τσάρλι» («Charlie's Angels»). Έχει υπάρξει γκεστ σταρ στη δημοφιλή σειρά «Sex and the City», όπου υποδυόταν τον εαυτό της, αλλά και στους «The Simpsons». Για όσους δεν τη θυμούνται είχε και ένα πέρασμα από την τηλεοπτική σειρά «Μπέβερλι Χιλς», όπου έκανε τη σερβιτόρα στο μπαράκι «Peach Pit», όπου σύχναζε η παρέα των πρωταγωνιστών.

Το 2007 το περιοδικό «Empire» χαρακτήρισε τη Liu ως μία από τις 100 πιο σέξι ηθοποιούς. Η Liu δεν έχει παντρευτεί, αλλά είχε σχέσεις με τον Αμερικανό παραγωγό Zach Helm, τον Αμερικανό ηθοποιό Will McCormack και τον Αμερικανοεβραίο επιχειρηματία Noam Gottesman.

Η Liu ασχολείται ακόμη με τη φωτογραφία και τη ζωγραφική, ενώ δίνει πολλά από τα έσοδά της για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Έχει πάρει μέρος σε έρευνες για τον καρκίνο του μαστού, ενώ έχει ταξιδέψει στο Πακιστάν και σε άλλες χώρες, μιλώντας για το εμπόριο «λευκής σαρκός» στην Ασία. Στηρίζει τις σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και βοηθά παιδιά με αναιμία και άλλα που υποφέρουν από ασιτία.


Σκηνές σεξ

Η Liu στη διάρκεια της καριέρας της έχει πάρει μέρος και σε πολλές σέξι σκηνές, για τις οποίες δεν νιώθει άβολα, καθώς τις θεωρεί κομμάτι του ρόλου της. Η τελευταία φορά, πάντως, που εμφανίστηκε γυμνή ήταν στα 38 της και από τότε το αποφεύγει, ενώ όσοι θέλετε να την απολαύσετε μπορείτε να δείτε την ταινία «Rise» (2007).

Οι πρώτες γυμνές φωτογραφίες της ήταν από την ταινία «City of Industry» (1997), μια ανεξάρτητη παραγωγή με τον Χάρβει Καϊτέλ, όταν ήταν 28 ετών. Στο Ίντερνετ κυκλοφορούν, επίσης, πολλές σέξι φωτογραφίες της, ενώ στις τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχε είχε εμφανιστεί σε αποκαλυπτικές σκηνές. Για παράδειγμα, στις «Text», «Ugly Betty», Εντατική (ER) αλλά και στην «Ally McBeal».